Huawei MatePad Paper, Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri
DOLAR 32,1921 0.26%
EURO 34,9881 0.29%
ALTIN 2.267,761,08
BITCOIN 22925746,49%
İstanbul
10°

AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Huawei MatePad Paper, Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri
633 okunma

Huawei MatePad Paper, Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 16:12
Huawei MatePad Paper, Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir müddettir ABD ambargosu nedeniyle akıllı telefon pazarında güç günler geçiren Huawei, çeşitli alanlardaki büyümesini sürdürüyor. Kısa mühlet evvel Türkiye‘de düzenlediği bir aktiflikle eserlerini dünyaya tanıtan şirket, e-ink tableti MatePad Paper’ı duyurmuştu. Artık ise bu eser, Türkiye’de satışa çıktı. İşte Huawei MatePad Paper fiyatı ve özellikler…

Huawei MatePad Paper fiyatı ne kadar?

Sahip olduğu e-ink teknolojisiyle adeta “kağıttan okuma ve kağıda yazma” deneyimi sunan Huawei MatePad Paper, şirketin online mağazasında 7.999 TL‘den satışa çıktı. 10.3 inç ekran boyutuna sahip aygıt, 360 gram yüke ve 1872 x 1404 (227 PPI) çözünürlüğe sahip. Akıllı yenileme dayanağı ise uygun ışık şartlarına nazaran, aygıtın ekran parklaklığını otomatik olarak optimize ediyor.

 

Huawei MatePad Paper, problemsiz bir yazma tecrübesi için 4096 basınç düzeyine ve 26ms düşük gecikme müddetine sahip, ikinci jenerasyon Huawei M-Pencil ile birlikte geliyor. Kalem ve tablet buluştuğunda kağıda yazı yazma hissi yaşatan ses efektiyle öne çıkıyor.

 

Otomatik Bluetooth kontağı, çift tıklama, manyetik şarj üzere teknik özelliklerinin sıra, evraka açıklama ekleme, el yazısını dijital metne dönüştürme ve bölünmüş ekran notu üzere özellikleri de elektronik mürekkep tecrübesini üst seviyeye çıkaran özellikler ortasında.

Gözünüz yorulduğunda MatePad Paper’a geçin 

Huawei MatePad Paper, akıllı ofis özellikleri ve Harmony OS’in “Süper Cihaz” özellikleriyle aygıtlar ortasında da değerli bir geçiş avantajı sağlıyor. Huawei aygıtları ortasında kesintisiz orta irtibat sağlayan “Süper Cihaz” özelliği, kullanıcıların PC yahut akıllı telefonda bir mühlet sonra yaşayabilecekleri göz yorgunluğundan kurtulmak için, içeriklerini problemsiz bir biçimde Huawei MatePad Paper’a aktarmalarını ve işlerine burada devam edebilmelerini sağlıyor.

Kullanıcılar ayrıyeten Huawei MatePad Paper’ı ikinci bir bilgisayar üzere de kullanabiliyor. MatePad Paper, e-posta yahut rastgele bir ek uygulama takviyesine muhtaçlık duymadan evrakların iki aygıt ortasında direkt sürüklenip bırakılmasına imkan sağlıyor. Güçlü işbirliği fonksiyonları, aygıtlar ortasındaki manileri ortadan kaldırırken, yüksek iş verimliliği de sağlıyor.

Tüm fonksiyonlar için üstün performans

Huawei MatePad Paper, güçlü donanımıyla da öne çıkıyor. Aygıt, yüksek performanslı çipiyle gecikme yahut takılma sorunu olmaksızın sıkıntısız bir okuma ve yazma tecrübesi sunarken, yüksek pil kapasitesi ile dört haftaya kadar sıra dışı bir bekleme müddeti ve yaklaşık 6 günlük kesintisiz kullanım mühleti sunuyor. MatePad Paper ayrıyeten, kullanıcıların data güvenliğini ve kapalılığını koruyan parmak izi kilidi özelliğine de sahip.

İnce gövdesine karşın ses kalitesiyle de argümanlı olan eser, güçlü çift hoparlörüyle berrak bir ses performansına imza atıyor.  4 GB RAM ve 64 GB dahili belleğe sahip eser, siyah renk seçeneği ile Huawei online mağazada, 7.999 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Detaylı bilgi ve eseri satın almak için;

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.