DOLAR 32,5687 0.16%
EURO 34,7105 0.12%
ALTIN 2.410,50-0,90
BITCOIN 2160192-0,07%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Hıncal Uluç Öldü Mü, Ölmedi Mi? Açıklama geldi
396 okunma

Hıncal Uluç Öldü Mü, Ölmedi Mi? Açıklama geldi

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Hıncal Uluç'un öldüğü iddia edildi. Konuyla alakalı açıklama Sabah Gazetesi yazarı Fatih Doğan'dan geldi. Doğan, Uluç'un tedavisinin devam ettiğini belirtti.

ABONE OL
Temmuz 16, 2022 23:02
Hıncal Uluç Öldü Mü, Ölmedi Mi? Açıklama geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yoğun bakımda olan Hıncal Uluç’un hayatı ve sağlık durumu merak edilmişti. Uluç’un sonrasında entübe edildiği öğrenilmişti. Gelişmeler sonrası Uluç’un vefat ettiği iddia edildi.

HINCAL ULUÇ’UN ÖLDÜĞÜ İDDİALARI DOĞRU MU?

Son gelişmelere göre tedavisine yoğun bakımda devam edilen Hıncal Uluç’un enfeksiyon değerlerinin düştüğü ve ciğerlerinin de toparlandığı ifade edilmişti.
Uluç’un vefat ettiği iddiaları sosyal medyada da yayılmıştı. Ünlü ismin vefat edip etmediği merak ediliyordu. Sabah Gazetesi yazarı Fatih Doğan’dan konu ile ilgili açıklama geldi.

“TEDAVİSİNE DEVAM EDİLİYOR”

Doğan, Hıncal Uluç’un sağlık durumu ile ilgili şöyle dedi:

“Gazetemizin yazarı, meslek büyüğümüz Hıncal Uluç’un tedavisine Florence Nightingale Hastanesi’nde devam ediliyor. Nefes problemi nedeniyle yoğun bakımda tutulurken, doktorları tedavinin istenilen düzeyde devam etmesi halinde haftaya normal odaya alma planları yapıyor.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.