DOLAR 32,5841 0.28%
EURO 34,7540 -0.01%
ALTIN 2.488,500,18
BITCOIN 20508362,69%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hangi parti hangi partiyle bayramlaşmama kararı aldı? AK Parti, CHP, MHP, HÜDA PAR, Saadet Partisi, BBP, DSP, Demokrat Parti ve İYİ Parti İşte o liste…
  • İyi Haber – iyihaberim.com
  • Gündem
  • Hangi parti hangi partiyle bayramlaşmama kararı aldı? AK Parti, CHP, MHP, HÜDA PAR, Saadet Partisi, BBP, DSP, Demokrat Parti ve İYİ Parti İşte o liste…
313 okunma

Hangi parti hangi partiyle bayramlaşmama kararı aldı? AK Parti, CHP, MHP, HÜDA PAR, Saadet Partisi, BBP, DSP, Demokrat Parti ve İYİ Parti İşte o liste…

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 15:59
Hangi parti hangi partiyle bayramlaşmama kararı aldı? AK Parti, CHP, MHP, HÜDA PAR, Saadet Partisi, BBP, DSP, Demokrat Parti ve İYİ Parti İşte o liste…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siyasi partiler Kurban Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşacak. 3-4 bireyden oluşan heyetler birbirlerine ziyarette bulunacak. Lakin birtakım partiler kimi partilerle bayramlaşmama kararı aldı.

Yarın Kurban Bayramı’nın birinci günü… Siyasi partiler ortası bayramlaşma programları da belirli oldu. Parti heyetleri bayramın ikinci günü yüz yüze yapılacak ziyaretlerle bayramlaşacak. Partilerin ziyaret listelerinde dikkat çeken ayrıntılar var.

 

AKP; HDP, DEVA, Gelecek Partisi ve Zafer Partisi’yle bayramlaşmayacak.

– Yalnızca sekiz partiyle bayramlaşma kararı alanMHP‘nin listesinde HDP’nin yanı sıra DÜZGÜN Parti ve Zafer Partisi de bulunmuyor.

– 17 partiyle bayramlaşacak olanCHPise Zafer Partisi, HÜDAPAR, Merkez Parti, Ulusal Yol Partisi’yle bayramlaşmayacak.

 

İYİ Parti; MHP, HDP ve Zafer Partisi’yle bayramlaşmayacak.

AKP, CHP, MHP ve GÜZEL Parti’nin ziyaret edeceği partiler sırasıyla şöyle:

AKP:CHP, MHP, HÜDAPAR, Saadet Partisi, BBP, DSP, Demokrat Parti, DÜZGÜN Parti, Vatan Partisi, Anavatan Partisi ve Tekrar Refah Partisi.

CHP:DSP, Vatan Partisi, HDP, ÂLÂ Parti, BBP, DP, MHP, Saadet Partisi, Anavatan Partisi, Genç Parti, DEVA, Gelecek Partisi, Yine Refah Partisi, BTP, TDP ve Memleket Partisi.

MHP:DSP, AKP, BBP, TDP, Tekrar Refah Partisi, Saadet Partisi, CHP ve Memleket Partisi.

İYİ Parti:TDP, Saadet Partisi, DP, CHP, Ulusal Yol Partisi, AKP, DSP, Gelecek Partisi, DEVA, Anavatan Partisi, Tekrar Refah Partisi, Genç Parti, HÜDAPAR , BTP, Memleket Partisi ve Merkez Parti.

Siyasi partilerin bayramlaşma heyetleri ise şu isimlerden oluşuyor:

AKP:Genel Lider Yardımcısı Hasret Varlıklı, Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Bayan Kolları MYK Üyesi Ayten Aydın, Gençlik Kolları MYK Üyesi Ertuğrul Osman Yörük.

CHP:Heyet: Eskişehir Milletvekili Jale Parıltı Süllü, Bayan Kolları Merkez İdare Konseyi Üyesi Necla Kacan, Gençlik Kolları Merkez İdare Şurası Üyesi Uygar Elitoğ.

İYİ Parti:Eğitim Siyasetleri Lideri Sevinç Atabay, Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, Genç Teşkilatlanma Lideri Onur Hondoroğlu.

MHP:Genel Lider Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi Necmi Yıldırım, Genel Lider Danışmanı Merve Menekşe.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.