DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20608603,65%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Hande Erçel’in Atatürk paylaşımı Suudi markayı kızdırdı
193 okunma

Hande Erçel’in Atatürk paylaşımı Suudi markayı kızdırdı

ABONE OL
Aralık 31, 2023 18:45
Hande Erçel’in Atatürk paylaşımı Suudi markayı kızdırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suudi parfüm markası Laverne’nin reklam yüzü olan Hande Erçel, dün gece Suudi Arabistan’da yaşanan Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa maçı krizinin ardından sosyal medya hesabından Atatürk fotoğrafı paylaştı. Erçel’in paylaşımı, Suudi markayı kızdırdı ve marka, Erçel ile olan reklam anlaşmasını feshetti.

Erçel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Fikrin fikrimiz, yolun yolumuz Atam” ifadelerini kullandı. Erçel’in paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Laverne markası, Erçel’in paylaşımının ardından yaptığı açıklamada, “Hande Erçel’in paylaşımı, markamızın değerleriyle uyuşmamaktadır. Bu nedenle, Hande Erçel ile olan reklam anlaşmamızı feshetmiş bulunuyoruz” dedi.

Erçel’in paylaşımına, Türkiye’den ve yurt dışından çok sayıda destek mesajı geldi. Kullanıcılar, Erçel’in Atatürk’e olan saygısını göstermesinden dolayı takdirlerini dile getirdi.

Erçel, paylaşımına ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.