Görüntüleri sızan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’den uyuşturucu açıklaması İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,1743 0.2%
EURO 34,9470 0.16%
ALTIN 2.246,230,12
BITCOIN 22667315,13%
İstanbul
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Görüntüleri sızan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’den uyuşturucu açıklaması
444 okunma

Görüntüleri sızan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’den uyuşturucu açıklaması

ABONE OL
Ağustos 20, 2022 20:38
Görüntüleri sızan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’den uyuşturucu açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Finlandiya’nın 36 yaşındaki Başbakanı Sanna Marin, arkadaşlarıyla şarkı söyleyip dans ettiği videonun ortaya çıkması üzerine uyuşturucu testi yaptırdığını açıkladı.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, arkadaşlarıyla bir partide şarkı söylerken ve dans ederken görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra ateş altında kaldı. Video etrafında tartışmalar sürerken, gece hayatına düşkünlüğü ile tanınan 36 yaşındaki başbakanın evli ve bir çocuk babası olduğu son videoda bir gece kulübünde erkeklerle samimi bir şekilde dans etti. ay da büyük tartışma yarattı.

 

 

Muhalefet, daha önce festivallere ve barlara giderek devlet işlerini ihmal ettiği için eleştirilen Marin’in bir an önce uyuşturucu testi yaptırması gerektiğini söyledi.

Eleştirilerin hedefi olan Başbakan Marin’den yeni bir açıklama geldi. Marin dün düzenlediği basın toplantısında endişeleri gidermek için önlem olarak uyuşturucu testi yaptırdığını ve sonuçların önümüzdeki hafta açıklanacağını duyurdu.

 

 

Uyuşturucu kullanmadığını bir kez daha ifade eden Marin, “Ben yasa dışı bir şey yapmadım. “Gençlik yıllarımda bile uyuşturucu kullanmadım” dedi. Aralık 2019’dan bu yana görevde olan Marin’e gerekirse ani bir karar verip veremeyeceği sorulduğunda, “Bir kere bile ani bir durum olduğunu hatırlamıyorum” dedi. parti yaptığım günlerde” dedi.

 

 

Marin, dansının anlarının kaydedildiğini bildiğini, ancak görüntülerin halka açık hale getirilmesinden pişmanlık duyduğunu söyleyerek, “İnsanların hobilerin ve işin birbirinden ayrılabileceğini anladığını düşünüyorum” dedi.

 

 

Marin, geçtiğimiz günlerde katıldığı festivalde giydiği göz alıcı pullu elbisesiyle dikkat çekti. Marin’in elbisesinin ikinci el olduğu ve sadece 8 avro olduğu açıklandı. Daha önce kıyafetleriyle gündemde olan Marin, Temmuz ayı başlarında katıldığı bir rock festivalinde deri ceketi ve yırtık şortuyla manşet olmuştu.

2019 yılında 34 yaşında başbakan olan Marin, ülke tarihinin en genç başbakanı oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.