Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni bölümüyle romantizmi doruklara çıkaracak İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,3609 0.12%
EURO 34,9770 -0.3%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN 22799651,28%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni bölümüyle romantizmi doruklara çıkaracak
402 okunma

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni bölümüyle romantizmi doruklara çıkaracak

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarının sevilen en dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ geniş bir izleyici kitlesinin merakını çekti. Gani Müjde’nin hikayesini yazdığı ve konsept tasarımını üstlendiği dizide, başrolleri paylaşan Ertan Saban ile Devrim Özkan'ın uyumu izleyiciyi derinden etkiliyor.

ABONE OL
Ekim 18, 2022 22:43
Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni bölümüyle romantizmi doruklara çıkaracak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin son döneminde romantizm rüzgarları esiyor ve aşk kıvılcımları her yanı sarıyor. Tabii ki aksiyonun da hız kesmediği sahneler ile dizi, iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor.

Sadi ile Songül’ün arasındaki aşk kıvılcımları alevlenirken, Derya’nın karşısına çıkan yeni Başhekim Kıvanç’ın hikayenin seyrini nasıl etkileyeceği merak uyandırdı. Dizide ailesinin katili Najat’la karşı karşıya gelen Songül, bir anda gizemli birinin olaya dahil olmasıyla şoke oldu. Dizinin heyecanlı hikayesinde Songül’ün Najat karşısında neler yapacağı merak konusu oldu.

 

Dizinin 14. yeni bölümünde ise Sadi ile Songül’ün omuz omuza çatışmaya girdiği aksiyon dolu anların nefes kesecek. Nevzat’ın “Senin annen öldü Araz” sözleri de dikkat çekiyor. ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisinin sosyal medyadaki güçlü yansıması da dikkatlerden kaçmıyor. Son yayınlanan 13. bölümüyle #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter Türkiye’de 7 saat 20 dakika boyunca TT listesinde yer alırken, dizinin sevilen çifti #SadGül bu hafta da sosyal medyanın gündeminden düşmedi.

Hem hikayesi beğeni toplayan hem de sosyal medyada geniş bir etkileşim dalgası oluşturmayı başaran Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, ekran yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.