DOLAR 32,6036 0.38%
EURO 34,8796 0.4%
ALTIN 2.493,960,40
BITCOIN 21338825,35%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Gelin düğünde ölünce gelinliği kız kardeşi giydi damat baldızıyla evlendi!
1041 okunma

Gelin düğünde ölünce gelinliği kız kardeşi giydi damat baldızıyla evlendi!

ABONE OL
Temmuz 24, 2022 13:51
Gelin düğünde ölünce gelinliği kız kardeşi giydi damat baldızıyla evlendi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelinin ailesi ve davetliler genç yaştaki gelinin ani ölümü üzerine şoke oldu. Ancak büyük yatırım yapılan düğün törenine dair ailelerin aldığı karar, duyanları şaşkınlığa sürükledi. Törene yapılan yatırımın boşa gitmesini istemeyen aileler, taze eşi ölen damadın, baldızıyla evlenmesine karar verdi. Töreni devam ettiren ve yeni gelin olarak damatla nikah kıyan kız kardeşli düğün, dünya basınında da ses getirdi

 

 

 

 

ÖLEN GELİNİN CANSIZ BEDENİ ARKA ODADA BEKLETİLDİ

Yerel medyadan aktarılan haberlere göre ölen gelinini cesedi, tören sırasında arka taraflarda bulunan bir odada tutuldu. Trajik olaya dair konuşan aileler, bu kararın kendileri için de çok zor olduğunu ancak düğün töreninin ne pahasına olursa olsun yapılması gerektiği için böyle bir çözüm yöntemi bulduklarını açıkladı.
Şatafatlı düğün törenleriyle bilinen Hindistanda yaşanan bir olay, okuyanlara pes dedirtti.

 

 

Ülkenin Uttar Pradesh eyaletinde bulunan Etawah kentinde yapılan bir düğünde, geleneksel çelenk değişimi töreni sırasında trajik bir olay yaşandı. Surbhi isimli gelin, şenlikler sırasında aniden rahatsızlanarak yere yığıldı.

GELİN KALP KRİZİ GEÇİRİP ÖLDÜ

Gelinin kalp krizi geçirdiğinin anlaşılmasının ardından olay yerine acilen doktor çağırıldı. Olay yerine gelen doktor, gelinin kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiğini belirledi.
Gelinin ailesi ve davetliler genç yaştaki gelinin ani ölümü üzerine şoke oldu. Ancak büyük yatırım yapılan düğün törenine dair ailelerin aldığı karar, duyanları şaşkınlığa sürükledi.

 

Törene yapılan yatırımın boşa gitmesini istemeyen aileler, taze eşi ölen damadın, baldızıyla evlenmesine karar verdi. Töreni devam ettiren ve yeni gelin olarak damatla nikah kıyan kız kardeşli düğün, dünya basınında da ses getirdi.

Ölen gelin Surbhinin basına konuşan amcası Ajab Singh, kararı verirken çok zorlandıklarını açıkladı. Surbhinin ani ölümünün ardından ne yapacağımızı bilemedik. Bu nedenle iki aile de bir araya gelerek Surbhinin küçük kardeşi Nishanın damatla evlenmesine karar verdik. Damadın ailesi, törenden gelinsiz ayrılmak istemedi. Bu karar, alınabilecek en iyi çözümdü. açıklamasında bulunan amcanın sözleri, duyanları şoke etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.