DOLAR 32,5850 0.12%
EURO 34,7935 0.18%
ALTIN 2.437,180,19
BITCOIN 21732422,44%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’da Mauro Icardi, şoku gemileri yaktı ve ayrılıyor.
235 okunma

Galatasaray’da Mauro Icardi, şoku gemileri yaktı ve ayrılıyor.

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Mauro Icardi, transferde gündemden düşmüyor. Adı son olarak Real Madrid ve Juventus ile anılan yıldız golcü için İtalya'dan flaş bir iddia geldi.

ABONE OL
Ocak 4, 2024 22:04
Galatasaray’da Mauro Icardi, şoku gemileri yaktı ve ayrılıyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İtalyan basınında yer alan habere göre, Inter, Mauro Icardi‘yi kadrosuna geri döndürmek için harekete geçti. İtalyan ekibi, Arjantinli golcünün menajeri Wanda Nara ile görüşmelere başladı.

Inter, Icardi’yi kadrosuna geri döndürmek için Galatasaray ile de temas halinde. Sarı-kırmızılılar, Icardi’nin transferi için 10 milyon Euro bonservis talep ediyor.

Icardi, Inter’de 2013-2021 yılları arasında forma giymişti. Bu dönemde 226 maçta 122 gol atan Arjantinli golcü, 11 de asist yapmıştı.

Icardi’nin Inter’e dönmesi halinde, Lautaro Martinez ile birlikte dünyanın en tehlikeli forvet ikilisi arasında yer almaları bekleniyor.

Icardi’nin Inter’e Dönmesi Ne Anlama Geliyor?

Icardi’nin Inter’e dönmesi, İtalyan futbolunda önemli bir gelişme olacak. Arjantinli golcü, Inter’in şampiyonluk kadrosunun önemli bir parçasıydı.

Icardi’nin Inter’e dönmesi, Lautaro Martinez’in de kariyeri açısından önemli bir fırsat olacak. Arjantinli golcü, Icardi’nin yanında daha da gelişebilir.

Icardi’nin Inter’e dönmesi, Milan’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki şanslarını da etkileyebilir. Milan, Inter’in şampiyonluk kadrosunun önemli bir parçasını kaybetmek zorunda kalacak.

Icardi’nin Inter’e Dönmesi Ne Zaman Gerçekleşecek?

Icardi‘nin Inter’e dönmesi için henüz bir anlaşma sağlanmadı. Ancak İtalyan basınında yer alan haberlere göre, transferin Ocak ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.