DOLAR 32,5608 0.14%
EURO 34,7173 0.08%
ALTIN 2.432,850,04
BITCOIN 21683242,97%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’da Icardi ve Bakambu yok, yerine en güçlü adaylar
225 okunma

Galatasaray’da Icardi ve Bakambu yok, yerine en güçlü adaylar

Galatasaray'da, Fenerbahçe derbisinde yaşadığı sakatlıktan dolayı bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan Mauro Icardi'nin yerine kim oynayacak? sorusu gündemde.

ABONE OL
Ocak 6, 2024 10:02
Galatasaray’da Icardi ve Bakambu yok, yerine en güçlü adaylar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’da, Fenerbahçe derbisinde yaşadığı sakatlıktan dolayı bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan Mauro Icardi’nin yerine kim oynayacak sorusu, sarı-kırmızılı taraftarların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Icardi’nin yedeği olan Cedric Bakambu, Kongo Milli Takımı ile beraber Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele ediyor. 32 yaşındaki santrfor bu nedenle Icardi’nin yerine forma giyemeyecek.

 

Okan Buruk’un Icardi’nin yerine hangi oyuncuyu tercih edeceği merak konusu. Bu noktada, iki olasılık öne çıkıyor. İlk olasılık, Barış Alper Yılmaz’ın santrfora geçmesi. Ligdeki son 4 maçta ‘mecburen’ sol bekte görev yapan 24 yaşındaki oyuncu, bu pozisyonda da başarılı olabilir. Barış Alper Yılmaz’ın santrfora geçmesi durumunda sol bekte Kazımcan Karataş’ın forma giymesi bekleniyor.

 

İkinci olasılık ise, Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde bir santrfor transfer etmesi. Bu durumda, Icardi’nin sakatlığı süresince bu oyuncu forma giyecek. Galatasaray’ın transfer gündeminde, Alexander Sörloth, Cenk Tosun ve Hugo Ekitike gibi isimler bulunuyor.

 

 

Üçüncü olasılık ise, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Icardi’nin yokluğunda ileri uçta Wilfried Zaha’ya görev vermeyi planlıyor. Zaha, Icardi’nin sakatlığı öncesinde de zaman zaman Galatasaray’ın 11’inde yer alıyordu.

 

Zaha’nın Icardi ile benzer özellikleri var

Wilfried Zaha, Icardi ile benzer özelliklere sahip bir oyuncu. İki oyuncu da güçlü fiziği, havadaki hakimiyeti ve golcülük yeteneğiyle ön plana çıkıyor.

Zaha, Crystal Palace formasıyla Premier Lig’de 2021-22 sezonunda 36 maçta 12 gol atmıştı.

Galatasaray, Zaha’nın Icardi’nin yokluğunda takımın gol yükünü sırtlayabileceğini düşünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.