DOLAR 32,5138 0.02%
EURO 34,6775 -0.14%
ALTIN 2.435,23-2,56
BITCOIN 21639513,22%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray – Sparta Prag maçı ne zaman? Şifresiz S Sport Taraftarium24 GS Prag maçını canlı izle
543 okunma

Galatasaray – Sparta Prag maçı ne zaman? Şifresiz S Sport Taraftarium24 GS Prag maçını canlı izle

ABONE OL
Ocak 28, 2024 21:11
Galatasaray – Sparta Prag maçı ne zaman? Şifresiz S Sport Taraftarium24 GS Prag maçını canlı izle
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde rakibi Sparta Prag oldu. Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu’nu üçüncü sırada tamamlayarak Avrupa Ligi play-off’larına katılmaya hak kazanan Galatasaray, kurada Çekya’nın Sparta Prag takımı ile eşleşti. Galatasaray, ilk maçını evinde, rövanşı ise deplasmanda oynayacak. Peki, Galatasaray-Sparta Prag maçı ne zaman?

Selçuk Sports Galatasaray Sparta Prag maçı canlı izle Justin TV Şifresiz S Sport Plus Taraftarium24 Galatasaray Sparta Prag maçını canlı izle Taraftarium24 Galatasaray Sparta Prag maçı nereden izlenir? linkleri araştırılıyor. Peki, bugün oynanacak olan Galatasaray Sparta Prag UEFA Avrupa Ligi maçı S Sport 1’den canlı kaçak maç yayını canlı yayın, bedava, ücretsiz canlı izleme imkanı var mı? sorusunun yanıtı evet ama illegal kaçak maç yayını yaptıkları için yasal değildir.

Galatasaray Sparta Prag maçı bedava nereden izlenir? Galatasaray Sparta Prag maçını canlı izle Selçuk sports S Sports Galatasaray Sparta Prag maçı izle Taraftaryum,JustinTV Netspor Jestyayin Galatasaray Sparta PragTaraftarium24 canlı izle şifresiz Galatasaray Sparta Prag maçı canlı izle Facebook Galatasaray Sparta Prag Taraftarium24 Twitter stadyum24 Youtube selçuksport selçuk spor HD Kralbozguncu İnat TV izle.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turuna yükselmek için mücadele edeceği play-off turunda Çekya’nın Sparta Prag takımı ile karşılaşacak. Galatasaray ile daha önce UEFA Kupası ve Şampiyonlar Ligi’nde rakip olan Çekya ekibi, 4 maçta 2 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. İşte, Galatasaray-Sparta Prag maçı tarihi…

GALATASARAY’IN AVRUPA MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya yükselmek için play-off turunda Çekya’nın Sparta Prag takımı ile karşılaşacak.

Selçuk Sports Galatasaray Sparta Pragşifresiz canlı izle

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçlar 15 Şubat 2024, rövanş maçları ise 22 Şubat 2024’te oynanacak.

SPARTA PRAG HAKKINDA

Çekya’nın en köklü kulüplerinden biri olan Sparta Prag, maçlarını 18 bin 349 kişilik epet Arena’da oynuyor.

 

Galatasaray Sparta Prag maçı Justin Tv canlı izle

Danimarkalı Brian Priske’in teknik direktörlüğünü yaptığı Prag ekibi, ülkede en çok şampiyon olan takım konumunda yer alıyor.

Kadro değeri 44,65 milyon avro olan Sparta Prag’da kaptan Ladislav Krejci, 5 milyon avro ile takımın piyasa değeri en yüksek oyuncusu konumunda bulunuyor.

Şifresiz Galatasaray Sparta Prag canlı izle linki

Çek ekibinin en golcü ismi ise bu sezon tüm kulvarlarda 11 kez ağları sarsan Slovak kanat oyuncusu Lukas Haraslin oldu.

Galatasaray Sparta Prag maçı canlı izle Şifresiz Exxen Spor Galatasaray Sparta Prag canlı izle Justin Tv

Sparta Prag, 1993’te kurulan Çekya 1. Futbol Ligi’nde 9 yıllık aranın ardından 2022-2023 sezonunda şampiyonluğa ulaştı ve 13. kez ligi zirvede bitirdi.

Galatasaray Sparta Prag maçı ne zaman saat kaçta canlı yayınlanacak?

Bu sezon 19 haftası geride kalan ligde 50 puanla zirvede yer alan Prag temsilcisi, 16 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederken, sadece bir kez mağlup oldu.

Selçuk Spor tv Galatasaray Sparta Prag canlı izle

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.