DOLAR 32,5227 0.03%
EURO 34,6616 -0.14%
ALTIN 2.436,50-2,51
BITCOIN 21573412,63%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu Kahramanmaraş’ta Deprem Anma Töreni’nde
133 okunma

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu Kahramanmaraş’ta Deprem Anma Töreni’nde

ABONE OL
Şubat 7, 2024 00:30
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu Kahramanmaraş’ta Deprem Anma Töreni’nde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Törende, depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu ve Kuran-ı Kerim okundu. Ardından, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör birer konuşma yaptı.

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek de yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketi, hepimiz için büyük bir acıydı. Bu felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü olarak, depremin ilk gününden itibaren yaraların sarılması için elimizden gelen her şeyi yaptık. Yardım kampanyaları düzenledik, bölgeye acil yardım malzemeleri gönderdik. Depremzede vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçlarını karşılamak için de çalışmalar yürüttük.

Bugün burada, depremde hayatını kaybedenleri anmak ve acımızı paylaşmak için bulunuyoruz. Bu vesileyle, bir kez daha milletimize başsağlığı diliyoruz. Allah, bir daha böyle acılar yaşatmasın.”

Törenin ardından, Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, depremde hayatını kaybedenlerin ailelerini ziyaret etti.

Galatasaray’ın Destekleri:

Galatasaray Spor Kulübü, depremin ilk gününden itibaren yaraların sarılması için birçok çalışma yürüttü. Kulüp tarafından düzenlenen yardım kampanyalarıyla toplanan yardımlar, bölgeye gönderildi. Depremzede vatandaşlar için barınma imkanları da sağlandı.

Galatasaray’ın bu zor zamanda göstermiş olduğu dayanışma ve yardımseverlik, tüm Türkiye tarafından takdirle karşılandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.