DOLAR 32,5901 0.35%
EURO 34,8687 0.37%
ALTIN 2.497,560,54
BITCOIN 21049791,65%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
1018 okunma

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman? Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta? Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

ABONE OL
Ekim 23, 2022 11:05
Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman? Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta? Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar…

Taraftarium24 Galatasaray Alanyaspor Canlı İzle

Süper Lig’de 2022-2023 sezonu heyecanı 11. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. zorlu 3 puan için kozlarını paylaşacak. Nef Stadı’nda oynanacak kritik müsabakada Ali Palabıyık düdük çalacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

 

 

Galatasaray ile Alanyaspor 13. randevuda

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de yarın evinde oynayacağı Corendon Alanyaspor ile ligde 13.randevuda

 

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de yarın evinde oynayacağı Corendon Alanyaspor ile ligde 13. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda sarı-kırmızılıların 7-3 üstünlüğü bulunuyor.

Selçuk Sports Galatasaray Alanyaspor canlı maç izle kaçak

Selçuk Sports Galatasaray Alanyaspor Canlı İzle Justin TV Jestyayın Netspor Galatasaray Alanyaspor Maçını Kaçak Canlı İzle. Galatasaray, evinde Alanyaspor’u konuk edecek. Galatasaray ile Alanyaspor, Süper Ligi 11. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. İzleyiciler şimdiden Galatasaray ile Alanyaspor maçını Bein Sports’dan canlı izlemek için canlı yayın linkleri arıyor. Peki Galatasaray Alanyaspor maçı nerede izlenir? Ücretsiz Justin Tv Galatasaray Alanyaspor Maçı İzle, Şifresiz Netspor Galatasaray Alanyaspor Canlı İzle, Kralbozguncu Galatasaray Alanyaspor Maçı İzle, Selçuk Sports Galatasaray Alanyaspor Canlı İzle, Bein Sports Taraftarium24 Galatasaray Alanyaspor Maçı İzle Jestyayın.

 

Taraftarium24 Galatasaray Alanyaspor Canlı İzle linki

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00’de Nef Stadyumu’nda Alanyaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan haftalarda sarı-kırmızılılar 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle aldığı 17 puanla 7. sırada bulunuyor. Turuncu-yeşilliler ise 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle topladığı 12 puanla 11. sırada yer alıyor.

 

 

Galatasaray Alanyaspor canlı yayın, Galatasaray Alanyaspor canlı maç izle, canlı izle, şifresiz canlı maç izle,

Galatasaray Alanyaspor şifresiz beinsport canlı izle. Galatasaray Alanyaspor canlı izle JustinTv, Jestyayın ve Selçuk Sports bedava canlı maç izle araması yapmaktadır. İşte kesintisiz maçı donmadan hd kalitede şiferesiz kaçak maç yayını izle linki sizlerle.

 

Ligde 13. randevu

 

Galatasaray ile Alanyaspor, Süper Lig’de 12 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 7 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, turuncu-yeşilliler ise 3 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. 2 müsabaka da berabere sona erdi. Aslan’ın 25 golüne, Akdeniz ekibi 14 golle cevap verdi.

 

İki takım arasında geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadeleyi Alanyaspor 1-0 kazanırken, Alanya’daki mücadele 1-1 sona erdi.

 

Selçuk Sports Galatasaray Alanyaspor canlı maç izle kaçak Galatasaray Alanyaspor Taraftarium24 izle Justin Tv Galatasaray Alanyaspor izle, Taraftarium24 Galatasaray Alanyaspor Taraftarium24 Jojobet Galatasaray Alanyaspor canlı Maç İzle, Galatasaray Alanyaspor Taraftarium24, Taraftarium24 Galatasaray Alanyaspor Canlı Maç İzle Justin Tv, Taraftarium24 Galatasaray Alanyaspor Larnaca Canlı İzle, Taraftarium24 Galatasaray Alanyaspor Bedava Maç İzle, Galatasaray Alanyaspor Canlı hd

Galatasaray ile Alanyaspor, Türkiye Kupası’nda da 3 kez rakip olurken, sarı-kırmızılılar 2, turuncu-yeşilliler de 1 galibiyet aldı.

 

İç saha karnesi

 

Galatasaray bu sezon evinde 3 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar oynadığı 3 müsabakada 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Aslan bu mücadelelerde 4 gol atarken, kalesinde de 3 gol gördü. Cimbom; Gaziantep FK’yı 2-1 ve Konyaspor’u da 2-1 mağlup ederken, Giresunspor’a ise 1-0 kaybetti.

 

10 golün 4’ünü Gomis attı

 

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 9 karşılaşmada rakip fileleri 10 kez havalandırdı. Sarı-kırmızılılarda bu gollerin 4’ü Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis’ten geldi. Gomis’in ardından Kerem Aktürkoğlu’nun 2, Sergio Oliveira ile Barış Alper Yılmaz’ın da 1’er golü bulunuyor. Geride kalan 2 golü ise Gaziantep FK’dan Stelios Kitsiou ile Konyaspor’dan Francisco Calvo kendi kalesine attı.

 

Galatasaray Süper Lig’de bu sezon attığı 10 gole karşın kalesini 7 gole kapatamadı.

 

Sacha Boey ile Kerem Aktürkoğlu, sarı kart sınırında

 

Galatasaray’da Alanyaspor maçı öncesinde iki futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Sacha Boey ile Kerem Aktürkoğlu, bu mücadelede sarı kart görmeleri halinde ligin 12. haftasında deplasmanda oynayacakları Fatih Karagümrük maçında cezalı duruma düşecek.

 

Dünya Kupası arasına kadar İstanbul’da oynayacak

 

Galatasaray, Alanyaspor maçıyla birlikte Dünya Kupası arasına kadar 4’ü Süper Lig, 1’i de Ziraat Türkiye Kupası müsabakası olmak üzere 5 karşılaşmayı İstanbul’da oynayacak. Sarı-kırmızılılar, ligde Alanyaspor ve Beşiktaş ile evinde, Fatih Karagümrük ve Medipol Başakşehir ile de dış sahada oynayacak. Aslan, Türkiye Kupası’nda da Nef Stadyumu’nda Ofspor ile mücadele edecek.

 

Ali Palabıyık düdük çalacak

Taraftarium24 Galatasaray Alanyaspor maçı canlı izle Jestyayin 119

Galatasaray – Alanyaspor karşılaşmasını hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılarını Erdem Bayık ve Serkan Çimen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erkan Özdamar olacak.

Selçuk Sports Galatasaray Alanyaspor şifresiz canlı izle

 

Selçuk Sports Galatasaray Alanyaspor maçı canlı izle Taraftarium24 Justin Tv Jestyayın Kralbozguncu Şifresiz Bein Sports Galatasaray Alanyaspor maçı izle selçukspor tv canlı izle Galatasaray Alanyaspor maçı izle Galatasaray Alanyaspor maçını canlı izle şifresi kaçak Justin tv Galatasaray Alanyaspor taraftarium24 twitter giriş Bedava Galatasaray Alanyaspor seyret iyi haberim jestyayın Galatasaray Alanyaspor maçı izle Galatasaray Alanyaspor Kralbozguncu Netspor Selçuk spor tv hd Galatasaray Alanyaspor şifresiz canlı izle jestyayın Donmadan Galatasaray Alanyaspor canlı maç izle Netspor Galatasaray Alanyaspor maç izle Galatasaray Alanyaspor bein sport hd izle Justin tv Cbs Sport Selçukspor tv canlı izle

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.