DOLAR 32,6367 0.32%
EURO 34,8342 0.36%
ALTIN 2.415,49-0,70
BITCOIN 21797872,77%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fuchs Sport Ücretli mi ? Fuchs Sport Nasıl ve Nereden İzlenir ?
605 okunma

Fuchs Sport Ücretli mi ? Fuchs Sport Nasıl ve Nereden İzlenir ?

TFF tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig naklen yayınları Fuchs Sports Türkiye tarafından yapılacak.

ABONE OL
Ekim 8, 2022 12:55
Fuchs Sport Ücretli mi ? Fuchs Sport Nasıl ve Nereden İzlenir ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF tarafından yapılan ihale sonucunda, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig naklen yayın ihalesini 5 seneliğine Lüksemburg merkezliFuchs Sports Türkiyefirması kazandı.

TFF ile Fuchs Sports Türkiye arasında yapılan yayın hakları anlaşması sonucunda 92 takımın mücadele ettiği TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig karşılaşmalarını 5 yıl boyunca yeni nesil bir dijital hizmet ile geniş bant internet altyapısı üzerinden her yerden, tüm cihazlardan takip edilebilecek.

Taraftarlar canlı maç yayınlarına, maç özetlerine, fikstür ve puan durumuna ve daha birçok detaya Fuchs Sports platformu üzerinden erişebilecek.

 

Fuchs Sports Nedir?

Fuchs-Sports, Lüksemburg merkezli Fuchs Group şirketinin bünyesinde bulunan ve 40 milyon avro sermayesi olan ve yıllık 6 milyar avro varlığı yöneten bir grubun yan kuruluşudur.

 

 

FUCHS SPORTS ÜCRETLİ Mİ?

TFF ile Fuchs Sports Türkiye arasında yapılan anlaşma ile beraber maçlarücretsizolarakFuchs Sports resmi internet sitesiüzerinden dijital hizmet ağı ile 92 takımın maçları canlı olarak yayınlanacaktır.

Ayrıca internet sitesi üzerinden maç özetleri, fikstür ve puan durumu olmak üzere bir çok detay yere alacak.

 

FUCHS SPORTS NASIL İZLENİR?

Maçların yayını için tam resmi olarak bir açıklama yapılmasa da şuanda hali hazırda Fransa ve Belçika maçlarının yayınlandığı Fuchs Sports resmi internet sitesi üzerinden yayınlanması bekleniyor.

İlerleyen günlerde kesinleşmesi ile birlikte buraya linki koyacağız.

Ayrıca Google Play ve App Store üzerinden”Fuchs Sports”diye aratarak uygulamayı indirebilirsiniz.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.