DOLAR 32,5920 0.23%
EURO 34,8342 0.47%
ALTIN 2.414,78-0,73
BITCOIN 21566570,17%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fox TV Çalar Saat’in sunucusu İsmail Küçükkaya’nın Babası Bakın Kim Çıktı!
541 okunma

Fox TV Çalar Saat’in sunucusu İsmail Küçükkaya’nın Babası Bakın Kim Çıktı!

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 02:49
Fox TV Çalar Saat’in sunucusu İsmail Küçükkaya’nın Babası Bakın Kim Çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ailesine bağlılığını gösteren İsmail Küçükkaya babasının fotoğrafını sosyal medya sitesi İnstagram hesabından duygusal bir açıklama ile paylaştı.Paylaşım kısa süre içinde yüzbinlerce beğeni ve yorum alırken. Türkiye ilk defa İsmail Küçükkaya’nın babasını görmüş oldu.Ünlü sunucu ve gazeteci İsmail Küçükkaya annesine düşkünlüğü ile biliniyor. Fırsat bulduğu her an annesiyle birlikte geçirmeye çalışan Küçükkaya sosyal medya hesaplarından annesiyle olan fotoğraflarını da sürekli paylaşıyor.

 

İsmail Küçükkaya’nın Babası Bakın Kim Çıktı

Ünlü sunucu İsmail Küçükkaya’nın babası sürekli merak ediliyordu. Milyonların merakla beklediği fotoğrafı bugün paylaşan İsmail Küçükkaya yazdığı notla takipçilerini de gözyaşlarına boğdu. Babam. Güzel adam. Yüreği çok temizdi. Evlatlarına hep güvendi, hem özgüven aşıladı. Hep hak arardı. Sigortalarını eksik yatırırlardı, bunu öğrendiğinde hep dava açtı. Hakkını bırakmadı. Her şey ona layık olmak için. Evet onu çok özlüyorum.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Kütahya Simav’da dünyaya gelen İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya’da gördü.Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı. İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi’nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

 

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi’nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı. 2013 yılı Eylül ayında Fox TV’de “Çalar Saat” adlı programı sunmaya başladı. 2008 yılında “Cumhuriyetimizi Dair” ve 2012 yılında “Cumhuriyet’in İlk Yüzyılı” adlı iki kitap yazmıştır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.