DOLAR 32,5788 0.19%
EURO 34,8232 0.44%
ALTIN 2.418,48-0,57
BITCOIN 21556070,12%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fiorentina Galatasaray hazırlık maçı canlı yayını hangi kanalda? Fiorentina Gs maçı saat kaçta?
769 okunma

Fiorentina Galatasaray hazırlık maçı canlı yayını hangi kanalda? Fiorentina Gs maçı saat kaçta?

Fiorentina Galatasaray hazırlı maçı saat kaçta? Galatasaray hazırlık maçı kapsamında İtalya’nın Fiorentine takımına konuk olacak. Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala son mücadelesine çıkacak sarı kırmızılılar sahadan galip ayrılmak istiyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla kapatan sarı kırmızılı ekip önümüzdeki sezon da başarısını devam ettirmek istiyor. Peki, Fiorentina Galatasaray hazırlık maçı canlı yayını hangi kanalda?

ABONE OL
Temmuz 9, 2022 23:17
Fiorentina Galatasaray hazırlık maçı canlı yayını hangi kanalda? Fiorentina Gs maçı saat kaçta?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fiorentina Galatasaray hazırlık maçı canlı yayını hangi kanalda? Sarı kırmızılı taraftarlar Galatasaray’ın İtalyan ekiplerinden Fiorentina ile oynayacağı karşılaşmayı heyecanla bekliyor. Yeni sezon öncesi takımın performansını ve yeni transferleri izlemek isteyen taraftarlar Fiorentina Gs maçı saat kaçta? aramasını yapıyor. İşte Fiorentina Galatasaray maçı detayları

 

 

FİORENTİNA GALATASARAY HAZIRLIK MAÇI CANLI YAYINI HANGİ KANALDA?

 

 

Okan Buruk yönetiminde sezona başlayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fiorentina ile kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Galatasaray – Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALATASARAY – FIORENTINA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Galatasaray – Fiorentina maçı 30 Temmuz Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak. Müsabakanın GS TV’den canlı yayınlanması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.