DOLAR 32,5848 0.21%
EURO 34,8411 0.49%
ALTIN 2.417,15-0,63
BITCOIN 2153834-0,08%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fenomen köpek Boji, kripto paraya dönüştü
353 okunma

Fenomen köpek Boji, kripto paraya dönüştü

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 22:02
Fenomen köpek Boji, kripto paraya dönüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplu taşımada özgürce seyahat etmesi ve tüm İstanbulluların sempatisini kazanmasıyla geçtiğimiz aylarda Türkiye’nin gündemine oturan fenomen köpek Boji, sokak hayvanlarının şartlarını güzelleştirmeyi amaçlayan bir kripto para projesine dönüştü. 3 Nisan’da duyurulan ve şeffaflık temelinde topluluk odaklı bir proje olmayı hedefleyen Boji Token, süreç fiyatlarının bir kısmını sahipsiz hayvanların konakladığı barınaklara bağışlayan bir yeterlilik hareketi olarak hayata geçirildi.

 

Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Boji Token Türkiye Müdürü Ümit Coşgun, “Boji Token olarak temelde, hayvanlar için şartları uygunlaştırmayı ve dünyayı hayvanlar için daha yeterli bir ömür alanı haline dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Bunu yaparken, blokzinciri teknolojisiyle geliştirilen projelerin tesirli olacağına inanıyoruz” dedi.

 

 

İŞLEM FİYATLARININ YÜZDE 2’Sİ BARINAKLARA

“YOL HARİTASI VE TÜM DETAYLAR İNTERNET SİTESİNDE”

Hâlihazırda Boji’nin İstanbul metrosunda manilerden kaçmaya çalıştığı bir oyunun Boji Token internet sitesinden oynanabildiğini hatırlatan Boji Token Türkiye Müdürü Ümit Coşgun, değerlendirmelerini şu sözlerle sonlandırdı:

“Hâlihazırda PancakeSwap üzerinden süreç yapılabilen ve Coinmarketcap’te listelenen Boji Token, ilerleyen süreçte üreteceğimiz NFT koleksiyonları, Play To Earn oyunu ve projenin beşinci fazı için planladığımız NFT pazaryerinin temeli olacak. Projeye dayanak olmak isteyen kripto para ve blokzinciri meraklıları, Boji Token’ı nasıl satın alabileceklerine ve yol haritamıza ait detaylı bilgiyi internet sitemizde bulabiliyor. Herkesi, sahipsiz sokak hayvanlarına daha güzel şartlar sunmayı hedefleyen bu şeffaf güzellik hareketinin bir modülü olmaya davet ediyoruz”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.