Fenerbahçe - Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
DOLAR 32,3784 0.16%
EURO 34,9980 -0.3%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN 2260128-0,77%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fenerbahçe – Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
954 okunma

Fenerbahçe – Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Slovacko maçı için nefesler tutuldu. Sarı, Laciverli taraftarlar "Fenerbahçe Slovacko maçı hangi kanalda yayınlanacak?" sorusunun cevabını merak ediyor. Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Çekya'nınSlovacko takımıyla karşılaşacak olan sarı lacivertlilerde hedef ikide iki yapıp play-offlara kalmak. Peki Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Slovacko maçı şifresiz mi yayınlanacak? İşte tüm bu soruların cevabı...

ABONE OL
Ağustos 2, 2022 23:58
Fenerbahçe – Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Slovacko maçı için nefesler tutuldu. Sarı, Laciverli taraftarlar “Fenerbahçe Slovacko maçı hangi kanalda yayınlanacak?” sorusunun cevabını merak ediyor. Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Çekya’nınSlovacko takımıyla karşılaşacak olan sarı lacivertlilerde hedef ikide iki yapıp play-offlara kalmak. Peki Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Slovacko maçı şifresiz mi yayınlanacak? İşte tüm bu soruların cevabı…

 

FENERBAHÇE SLOVACKO MAÇI NE ZAMAN?

Turu kaybeden Fenerbahçe ise Avrupa’da yoluna UEFA Avrupa Ligi elemelerinden devam edecek. Sarı-lacivertli ekip, 3. eleme turunda Çekya’nın Slovacko takımıyla karşılaşacak. İlk maç İstanbul’da, rövanş ise Çekya’da oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçına sahne olacak Fenerbahçe Slovacko mücadelesi 4 Ağustos Perşembe günü saat 20:00’de oynanacak.

Rövanş maçı ise 11 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

 

 

FENERBAHÇE SLOVACKO MAÇI HANGİ KANALDA?

Avrupa macerasına Avrupa Ligi 3. Ön Eleme’den devam edecek Fenerbahçe Çekya’nın Slovacko takımıyla karşılaşacak. Müsabaka EXXEN dijital platformdan yayınlanacak.

 

 

FENERBAHÇE’DE 7 EKSİK!

Fenerbahçe, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Joshua King, Altay Bayındır ve Joao Pedro’nun sakatlandığını açıkladı. Bu isimlerin Slovacko maçında oynaması beklenmiyor.

 

MAÇIN HAKEMİ!

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Çekya temsilcisi Slovacko ile yapacağı 3. eleme turu ilk maçını Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek.

Pinheiro’nun yardımcılıklarını Bruno Alves Jesus ve Luciano Antonio Gomes Maia yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Gustavo Fernandes Correia olacak.

 

FENERBAHÇE’NİN MAÇ KADROSU

Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, Gustavo Henrique, Luan Peres, Mauricio Lemos, Filip Novak, Attila Szalai, Willian Arao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Deigo Ross, Enner Valencia, Joshua King, Lincoln Henrique, Bruma, Arda Güler, Miha Zajc, Miguel Crespo, Burak Kapacak, Emre Mor, Mergim Berisha, Serdar Dursun, Bright Osayi Samuel, Muhammed Gümüşkaya

 

 

 

Taraftarium24 Fenerbahçe Slovacko maçı canlı izle şifresiz Exxen Selçuk Spor Fenerbahçe Slovacko canlı maç izle Justin Tv

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.