DOLAR 32,4513 0.11%
EURO 34,4659 -0.11%
ALTIN 2.487,590,19
BITCOIN 2040331-4,07%
İstanbul
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
1911 okunma

Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman? Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta? Fenerbahçe Başakşehir maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

ABONE OL
Ekim 22, 2022 14:38
Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman? Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta? Fenerbahçe Başakşehir maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar…

 

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonu heyecanı 11. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. zorlu 3 puan için kozlarını paylaşacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak kritik müsabakada Zorbay Küçük düdük çalacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe – Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

 

Selçuk Sports Fenerbahçe Başakşehir Canlı İzle Justin TV Jestyayın Netspor FB Başakşehir Maçını Kaçak Canlı İzle. Fenerbahçe, evinde Başakşehir’i konuk edecek. Fenerbahçe ile Başakşehir, Süper Ligi 11. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. İzleyiciler şimdiden Fenerbahçe ile Başakşehir maçını Bein Sports’dan canlı izlemek için canlı yayın linkleri arıyor. Peki Fenerbahçe Başakşehir maçı nerede izlenir? Ücretsiz Justin Tv Fenerbahçe Başakşehir Maçı İzle, Şifresiz Netspor Fenerbahçe Başakşehir Canlı İzle, Kralbozguncu Fenerbahçe Başakşehir Maçı İzle, Selçuk Sports Fenerbahçe Başakşehir Canlı İzle, Bein Sports Taraftarium24 Fenerbahçe Başakşehir Maçı İzle Jestyayın.

Selçuk Sports Ankaragücü Fenerbahçe canlı maç izle kaçak

Fenerbahçe Başakşehir Taraftarium24 izle Justin Tv Fenerbahçe izle, Taraftarium24 Fenerbahçe, Taraftarium24 Jojobet Fenerbahçe canlı Maç İzle, Fenerbahçe Taraftarium24, Taraftarium24 Fenerbahçe Canlı Maç İzle Justin Tv, Taraftarium24 Fenerbahçe Başakşehir Larnaca Canlı İzle, Taraftarium24 Fenerbahçe Bedava Maç İzle, Fenerbahçe Larnaca Canlı hd

Taraftarium24 Ankaragücü Fenerbahçe Canlı İzle linki

Selçuk Sports Fenerbahçe Başakşehir maçı canlı izle Taraftarium24 Justin Tv Jestyayın Kralbozguncu Şifresiz Bein Sports Ankara Fb maçı izle selçukspor tv canlı izle Fenerbahçe Başakşehir maçı izle Fenerbahçe maçını canlı izle şifresi kaçak Justin tv Fenerbahçe Başakşehir taraftarium24 twitter giriş Bedava Fenerbahçe Başakşehir seyret iyi haberim jestyayın Fenerbahçe Başakşehir maçı izle Fenerbahçe Başakşehir Kralbozguncu Netspor Selçuk spor tv hd Fenerbahçe Başakşehir şifresiz canlı izle jestyayın Donmadan Fenerbahçe Başakşehir canlı maç izle Netspor Fenerbahçe Başakşehir maç izle Fenerbahçe Başakşehir bein sport hd izle Justin tv Cbs Sport Selçukspor tv canlı izle

 

Ankaragücü Fenerbahçe şifresiz canlı izle

Fenerbahçe, maçta 3 oyuncusundan yararlanamayacak.Tedavileri devam eden Luan Peres, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş, teknik direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek.

Kralbozguncu Ankaragücü Fenerbahçe Justin Tv Canlı İzle linki

İKİ TAKIM ARASINDA 29. RANDEVU

İki takım arasında 2007-2008 sezonundan bu yana oynanan 28 maçta sarı-lacivertliler 14, turuncu-lacivertliler ise 11 galibiyet elde etti. Üç müsabaka ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Fenerbahçe 39 gol atarken, Medipol Başakşehir ise 32 kez fileleri havalandırdı.

Taraftarium24 Ankaragücü Fenerbahçe Canlı İzle

FENERBAHÇE EVİNDE DAHA ÜSTÜN

Sarı-lacivertlilerin, rakibiyle sahasında yaptığı maçlarda bariz üstünlüğü bulunuyor.

Fenerbahçe, eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan ve 2014’ten itibaren Medipol Başakşehir ismiyle mücadele eden turuncu-lacivertli takımla Kadıköy’de karşı karşıya geldiği 14 lig karşılaşmasının 10’unu kazandı.

İki takım arasında Ülker Stadı’nda yapılan 3 lig maçından ikisi berabere, birisi de sarı-lacivertlilerin mağlubiyetiyle sonuçlandı.

Ülker Stadı’nda yapılan Süper Lig müsabakalarında Fenerbahçe 25, Medipol Başakşehir ise 10 gol kaydetti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.