DOLAR 32,5821 0.18%
EURO 34,8237 0.37%
ALTIN 2.413,90-0,75
BITCOIN 21727471,32%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fatih Terim Netflix Fragmanı izle! Fatih Terim Netflix sözleri!
459 okunma

Fatih Terim Netflix Fragmanı izle! Fatih Terim Netflix sözleri!

Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden teknik direktör Fatih Terim'in belgeseli "Terim" 15 Eylül 2022 günü yayınlanacak. Merakla beklenen ve fragmanıyla izlenme rekoru kıran "Terim" belgeseli futbol camiası tarafından heyecanla bekleniyor. Peki,. "Terim" tek parça olarak izleyebileceğiniz link. "Terim" full İzle.

ABONE OL
Eylül 11, 2022 17:10
Fatih Terim Netflix Fragmanı izle! Fatih Terim Netflix sözleri!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın unutulmaz isimlerinden teknik direktör Fatih Terim’in belgeseli “Terim” 15 Eylül 2022 günü yayınlanacak. Merakla beklenen ve fragmanıyla izlenme rekoru kıran “Terim” belgeseli futbol camiası tarafından heyecanla bekleniyor. Peki,. “Terim” tek parça olarak izleyebileceğiniz link. “Terim” full İzle.

Netfilix Türkiye yerli yatırımlarını sürdürürken, aralarına bir yenisini daha kattı. A Milli Takım ve Galatasaray kulüplerinin efsanesi Fatih Terim Belgeselini 15 Eylül’de ekranlara taşınacağını duyurdu.

Bugün yayınladığı Teaser ile büyük ilgi uyandıran belgesel, İmparator lakaplı Fatih Terim’in kariyeri ve başarıları üzerinde yoğunlaştığı bilgisi edinildi.

Yayınlanan içerik ile alakalı şu ifadeler kullanıldı; “Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator Fatih #TERİM 15 Eylül’de sadece Netflix’te.”

Fatih Terim’in bizzat kendisinin anlatıldığı belgesel toplam 4 bölümden oluşurken, Türkiye’nin bugüne kadar hiç bilinmeyen yönlerini de gün yüzüne çıkartıyor.

Senaryosunu Altuğ Gültan’ın yazdığı belgeselin yönetmen koltuğunda ise Burak Aksoy oturuyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.