DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20829160,81%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Exxen Hükümsüz 1 bölüm izle, Hükümsüz izle dizipal
1050 okunma

Exxen Hükümsüz 1 bölüm izle, Hükümsüz izle dizipal

ABONE OL
Haziran 26, 2022 11:45
Exxen Hükümsüz 1 bölüm izle, Hükümsüz izle dizipal
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin yeni dijital platformu Exxen’in büyük bir merakla beklenen yapımlarından biri olan“Hükümsüz”dizisine TARKEM, sinema sektörünün bölgeye ilgisini artırmak, Kemeraltı’nın daha fazla görünür olmasını sağlamak amacıyla ofisini İzmir Vakfı bünyesinde kurulan İzmir Sinema Ofisi çalışmaları ile dizi ekibine açtı.

 

 

Dizinin bazı sahneleri TARKEM’in Abacıoğlu Hanı ofisinde çekildi. Dizi profesyonel teknik ekibi ve oyuncu kadrosu ile birçok başarılı yerli Türk filminden tanıdığımız Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde hayata geçirildi.

 

 

Kemeraltı sokaklarında da birçok sahnenin çekildiği dizi, Kemeraltı esnafına da pandemi döneminde bir hareketlilik getirdi. Dizi seti için ihtiyaç duyulan birçok alışveriş de Kemeraltı’ndan yapıldı. Hem dizi ekibinin oluşturduğu kalabalık hem de dizi setini görmek isteyen meraklıların Kemeraltı’na gelmesiyle esnafın satışları olumlu yönde etkilendi.

 

 

 

 

Tek endişesi varisi olduğu hukuk bürosunda yükselmek olan Esma’nın hayatı, işten sonra karşılaştığı bir olayla değişir. Esma, hayatı hakkında bir seçim yapmak zorundadır.

 

Exxen’in dram gerilim dizisi Hükümsüz’ün 1. bölümü yayınlandı.

Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini yaptığı dizide Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy ve İsmail Hacıoğlu gibi isimler dikkat çekiyor.

 

Hükümsüz dizisinin konusu

Esma babasının hukuk bürosunun ikinci patronu olan güzel, hırslı ve güçlü bir kadındır. Filiz ise inatçı ama kırılgan bir avukat adayı… Bir cinayet bu iki farklı kadının yollarını kesiştirecek. Peki ama nasıl?

Hükümsüz dizisi 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren Exxen platformunda haftalık olarak yayınlanıyor.

 


En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.