Evde paketleme yaparak aylık 9 bin TL para kazanacaksınız! İşkur evde paketleme işi yapanlar günlük 300 TL kazanıyor İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,3679 0.1%
EURO 34,9761 -0.32%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN 2266673-0,25%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Evde paketleme yaparak aylık 9 bin TL para kazanacaksınız! İşkur evde paketleme işi yapanlar günlük 300 TL kazanıyor
833 okunma

Evde paketleme yaparak aylık 9 bin TL para kazanacaksınız! İşkur evde paketleme işi yapanlar günlük 300 TL kazanıyor

ABONE OL
Ağustos 23, 2022 18:27
Evde paketleme yaparak aylık 9 bin TL para kazanacaksınız! İşkur evde paketleme işi yapanlar günlük 300 TL kazanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar son dönemde para kazanmanın alternatif yollarını araştırırken gelişen teknoloji kapsamında evden çalışarak para kazanmanın yanı sıra vatandaşın kolayca para kazanabileceği yeni platformlarda paylaşılıyor. İşkur evde paketleme işi ile günlük 300 liraya kadar para kazanabileceğiniz belirtildi.

 

 

 

İşkur evde paketleme işi yorumları nedir? Evde paketleme işi yapmak son dönemlerde çok sık duyulan bir iş haline geldi. Birçok kadının merak ettiği ve evde paketleme işi yapmanın detaylarını araştırdığı biliniyor. Peki gerçekten evde paketleme işi yaparak para kazanılıyor mu? Daha önce evde yapan kişilerin yatığı yorumlar işte burada;

 

 

 

İşkur evde paketleme işi yorumları

Burada ki örnekler işkur’un yorumları değildir. Kullanıcılar bu alanda çok fazla arama yaptıkları için iş kur olarak bilgileri ele almamalarını tavsiye ederiz. Bu yorumlar bu iş için genel olarak toplanan internet verileridir. Doğruluğu hakkında kesin bir kanaat bulunmamaktadır.

 

İşte evde paketleme işi yapanlar yorumlar ve şikayetler platformunda yer alan bazı örnekler;

*Tam aradığım ve istediğim gibi bir iş diyebilirim. Malzemeleri alarak evde yapacağım paketleme işi bana ek gelir sağlayacak.

 

 

 

 

*Evde sabun paketleme işi yapacaktım. Bir yer bulup konuştum ve bilgilerimi verdim. Dönüş yapacaklarını söylediler ama hiçbir dönüş sağlanmadı bilgilerimin kullanılmasından korkuyorum.

*Bulduğum bir yerle görüştüm ve evde paketleme yapacaktım. Benden kimlik ve iban bilgilerimi istediler. Hiçbir şekilde güvenmiyorum. Bilgilerimi verdiğime de çok pişman oldum.

*Paketleme iş adı altında sizden bilgilerinizi alıp sonra da dönüş yapmıyorlar! Kesinlikle inanmayın.

*Çorap paketleme işi diye girdiğim sitede bilgilerim istendi ve geri dönmediler. Yalancı ve dolandırıcılar. Evde paketle işi yapmayı düşünmeyin bile.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.