DOLAR 32,6488 0.27%
EURO 34,8687 0.4%
ALTIN 2.443,600,46
BITCOIN 21835622,53%
İstanbul
19°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Esra Ezmeci’yi çılgına çevirdi 12 yıllık evli kadının sorduğu cinsel bölge sorusu ve 3 yıllık bir evliliği olan bir adamın baldızıyla ilgili sorusu
  • İyi Haber – iyihaberim.com
  • Gündem
  • Esra Ezmeci’yi çılgına çevirdi 12 yıllık evli kadının sorduğu cinsel bölge sorusu ve 3 yıllık bir evliliği olan bir adamın baldızıyla ilgili sorusu
691 okunma

Esra Ezmeci’yi çılgına çevirdi 12 yıllık evli kadının sorduğu cinsel bölge sorusu ve 3 yıllık bir evliliği olan bir adamın baldızıyla ilgili sorusu

Evliliklerle ilgili verdiği tavsiyelerle bir anda ünlenen Esra Ezmeci, sosyal medya üzerinden soru cevap ve itirafları yayımlamaya devam ediyor. 12 yıllık evli bir kadının sorduğu soru ve 3 yıllık bir evliliği olan bir adamın baldızıyla ilgili sorusu Ezmeci'yi çılgına çevirdi.

ABONE OL
Ekim 30, 2022 14:47
Esra Ezmeci’yi çılgına çevirdi 12 yıllık evli kadının sorduğu cinsel bölge sorusu ve 3 yıllık bir evliliği olan bir adamın baldızıyla ilgili sorusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evliliklerle ilgili verdiği tavsiyelerle bir anda ünlenen Esra Ezmeci, sosyal medya üzerinden soru cevap ve itirafları yayımlamaya devam ediyor. 12 yıllık evli bir kadının sorduğu soru ve 3 yıllık bir evliliği olan bir adamın baldızıyla ilgili sorusu Ezmeci’yi çılgına çevirdi.

 

Okuyucuları ile buluşturduğu yeni kitabı ile şu sıralar dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Klinik Psikolog Esra Ezmeci, kendi adına üretilen doğal yağlar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. İkili ilişkiler, özgüven problemleri, madde bağımlılıkları ve daha pek çok konu başlığı altında sosyal medya kullanıcılarına ve diğer danışanlarına yol göstermeye çalışan Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Instagram hesabı üzerinden düzenlediği soru- cevap etkinlikleri sayesinde 5 milyonu aşan takipçi sayısı ile sosyal medyayı sallayan başlıca isimler arasında yer alıyor.

Esra Ezmeci takipçilerinden gelen soru ve itirafları yayımlamaya devam ediyor.

“12 yıllık evliyim kocamın cinsel bölgesini görmedim ilişkide saklıyor var mı bile bilmiyorum” sorusuna Ezmeci, “olmasa mutlaka hissederdiniz. Bu tarz durumların altında özgüvensizlik ve utangaçlık olabilir” cevabını verdi.

 

 

 

 

 

Yoğun çalışma programına rağmen sosyal medya hesabı üzerinden soru- cevap etkinlikleri düzenlemeyi ihmal etmeyen ve bu sayede de popülerliğini korumayı başaran Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün akşam yeni bir etkinlik daha düzenledi. Son etkinliği kapsamında kendisine akıl danışan onlarca sosyal medya kullanıcısına yol gösteren ünlü Psikolog Ezmeci, bir takipçisinden gelen soruya verdiği tokat gibi yanıt ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

“Kocamı annesi 8 yaşına kadar emzirmiş, hala gece yastık emzik emiyor bağımlılıktan” sorusuna Ezmeci, “Bu bir bağımlılık ya da takıntı olabilir. 8 yaşına kadar bir çocuğu emzirmek doğru değil. Bu konuda psikolojik destek alabilir” tavsiyesinde bulundu.

 

Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin dün akşam Instagram hesabı üzerinden düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliğine katılan bir sosyal medya kullanıcısı, itirafı ile ağızları bir karış açıkta bıraktı. 3 yıldır evli olduğunu ancak baldızı ile de birliktelik yaşadığını ifade eden sosyal medya kullanıcısı, köle fantezisi yaptıklarını itiraf etti. Bu durumu eşine söyleyip söylememesi gerektiğini konusunda Ezmeci’ye danışan sosyal medya kullanıcısı, resmen mide bulandırdı.

Baldızı ile köle fantezisi yaşadığını itiraf eden sosyal medya kullanıcısına, Esra Ezmeci’den şu ifadeler ile yanıt geldi: “Bence söyleyin eşiniz sizi iyice köle yapıp iyice bedel ödetsin. Kimseyi bu şekilde kandırmaya hakkınız yok. Bu tarz ilişkiler herkese sadece zarar verir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.