DOLAR 32,6488 0.27%
EURO 34,8687 0.4%
ALTIN 2.443,600,46
BITCOIN 21835622,53%
İstanbul
19°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Esra Ezmeci gelen itirafla şoke oldu: Kız kardeşimin kocamla ilişkisi varmış!, Kayınpederimle birlikteyiz ama… Ezmeci gelen sorularla dili tutuldu!

1

Takipçilerinden gelen sorulara verdiği cevaplarla sosyal medyada fenomen haline gelen psikolog Esra Ezmeci gündemden düşmek bilmiyor. İlişki üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatlerini üzerine çeken Esra Ezmeci takipçisinden gelen "Kocamın 3 yıldır kadın sevgilisi, 1 yıldır erkek sevgilisi varmış" itirafıyla şok oldu. Gelen itiraf karşısında ağzı açık kalan Ezmeci, verdiği yanıtla yok artık dedirtti. Bakın Esra Ezmeci takipçisine nasıl bir öneride bulunmuş?

Esra Ezmeci gelen itirafla şoke oldu: Kız kardeşimin kocamla ilişkisi varmış!, Kayınpederimle birlikteyiz ama… Ezmeci gelen sorularla dili tutuldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
2

"KIZ KARDEŞİMLE KOCAM İLİŞKİ YAŞIYOR"   Peş peşe gelen sorulara cevap veren Esra Ezmeci, "Kız kardeşimle kocam ilişki yaşamışlar bana yeni söyledi hamileyim beni affet diyor" itirafına şunları söyledi: "Bazı şeyler hemen affedilecek şeyler değil. Burada en önemli sizin ikisine de bir daha güvenmeniz zor olacaktır. Bir süre ikisinden de uzak durmakta fayda var. Bu affedilecek bir şey mi?"

3

GELEN SORUYLA DİLİ TUTULDU     Gelen her soruyla şok olan Esra Ezmeci bu soruyla çıldırdı. Gelen "Kocamın 3 yıldır kadın sevgilisi, 1 yıldır erkek sevgilisi varmış beni affet diyor ne yapmalıyım?" sorusuyla dili tutulan Esra Ezmeci, "Burada eşinizin farklı cinsel eğilimleri de olduğu için bu süreçle ilgili başka şeyleri de düşünüp karar vermeniz gerekir. Bu sadece aldatma konusu değil, farklı durumlarda var. O yüzden iyice düşünüp karar vermeniz gerekir" dedi.


GELEN SORUYLA DİLİ TUTULDU
 
 
Gelen her soruyla şok olan Esra Ezmeci bu soruyla çıldırdı. Gelen
4

Psikolog Esra Ezmeci hafta içi her gün FOX Tv ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Ünlü Psikolog Ezsa Ezmeci Instagram hesabı nedir severleri tarafından araştırılıyor. Peki, Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kaç yaşında, nereli?

Psikolog Esra Ezmeci hafta içi her gün FOX Tv ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Ünlü Psikolog Ezsa Ezmeci Instagram hesabı nedir severleri tarafından araştırılıyor. Peki, Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kaç yaşında, nereli?
5

ESRA EZMECİ KİMDİR?     İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.


ESRA EZMECİ KİMDİR?
 
 
İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.
Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.