Esra Erol’da tanınan Fatma’nın bebeği ile ilgili korkutan açıklama İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,1743 0.2%
EURO 34,9470 0.16%
ALTIN 2.246,230,12
BITCOIN 22667315,13%
İstanbul
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Esra Erol’da tanınan Fatma’nın bebeği ile ilgili korkutan açıklama
560 okunma

Esra Erol’da tanınan Fatma’nın bebeği ile ilgili korkutan açıklama

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına katılan ve hikayesiyle tüm Türkiye’nin konuştuğu isim haline gelen Fatma’nın doğum yaptığı öğrenilmişti. Fatma’nın bebeğini dünyaya getirdiği ve Ahmet’e geri döndüğüne dair bilgiler gündeme gelirken doğum haberi sonrasında Esra Erol’un ekibinde yer alan Caner Toygar’dan herkesi endişelendiren açıklamalar geldi.

ABONE OL
Ağustos 27, 2022 09:23
Esra Erol’da tanınan Fatma’nın bebeği ile ilgili korkutan açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına katılan ve hikayesiyle tüm Türkiye’nin konuştuğu isim haline gelen Fatma’nın doğum yaptığı öğrenilmişti. Fatma’nın bebeğini dünyaya getirdiği ve Ahmet’e geri döndüğüne dair bilgiler gündeme gelirken doğum haberi sonrasında Esra Erol’un ekibinde yer alan Caner Toygar’dan herkesi endişelendiren açıklamalar geldi. Caner Toygar, Fatma’nın bebeği ile ilgili YouTube üzerinden yayınladığı bir video ile önemli açıklamalarda bulundu. Bebeğin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Caner Toygar, bebeğin durumunun iyi olmadığını söyledi. Caner’in bu açıklamaları sonrasında Fatma’nın bebeği ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Öte yandan 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü yeni yayın dönemiyle

 

ATV ekranlarına geri dönecek olan Esra Erol’un Fatma ve bebeği ile ilgili herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı da merak edilmeye başlandı.

 

FATMA TEKRAR GÜNDEMDE

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına katılan anne Melahat, yüzde 45 engelli kızı Fatma’yı aradığını söylemiş ve Esra Erol’dan yardım istemişti. Annesinin canlı yayına katılarak kendisini aramasıyla hikayesi tüm Türkiye’yi üzen Fatma, canlı yayında yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olmuştu. Ahmet ve kumasının yanına kaçan Fatma, annesi ve sunucu Esra Erol’un tüm çabalarına rağmen Ahmet’ten vazgeçmedi. Bir süre sonra ailesinin yanına dönen Fatma, çok geçmeden tekrar Ahmet’in yanına kaçmıştı. Annesi Melahat Hanım, eve geri dönen kızının tekrar Ahmet’e kaçtığını açıklamıştı. Ailesi ve sunucu Esra Erol, Fatma için çabalarken tekrar canlı yayına katılan Fatma, kayınvalidesinin saçlarını kazığını söylemiş ve son haliyle yürekleri burkmuştu. Öte yandan Fatma, canlı yayında ağlayarak hamile olduğunu açıklamıştı.

 

 

Fatma, geçtiğimiz günlerde bebeğini dünyaya getirdi. Ahmet’in yakını olduğu söylenen bir TikTok kullanıcısı Fatma’nın bebeği ile olan görüntülerini paylaştı. Esra Erol’un ekibinde yer alan Caner Toygar, Fatma ve bebeği ile ilgili herkesi üzen bir açıklamada bulundu. YouTube üzerinden yayınladığı video ile konuyla ilgili detaylı açıklama yapan Caner Toygar, bebeğin doğduktan sonra 1 hafta yoğun bakımda kaldığını ve şu an sağlık açısından zor durumda olduğunu belirtti. Bebeğin beslenemediğini ve sürekli uyku halinde olduğunu söyleyen Caner Toygar, Fatma’nın annesinin yanına gitmeyi kabul etmediğini de ekledi. Öte yandan Caner, bebeği hastaneye yatırmak istediklerini de aktardı.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.