DOLAR 32,5033 0%
EURO 34,6549 -0.13%
ALTIN 2.437,10-2,48
BITCOIN 21726003,14%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Esra Erol Programında Şok İtiraflar: Dadı Meryem’in Geçmişi Kan Dondurdu!
72 okunma

Esra Erol Programında Şok İtiraflar: Dadı Meryem’in Geçmişi Kan Dondurdu!

ABONE OL
Nisan 5, 2024 11:49
Esra Erol Programında Şok İtiraflar: Dadı Meryem’in Geçmişi Kan Dondurdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esra Erol’un programında yaşanan şok üstüne şok olaylar, izleyicileri adeta nefes kesiyor. Programa katılan Mehmet Altun’un eşi Rabia Altun’la barışmak istediğini belirtmesiyle başlayan süreç, Dadı Meryem’in canlı yayına çıkmasıyla çarpıcı bir gerçeğin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Rabia Altun, eşinin kendisini çocuklarının dadısıyla aldattığını iddia etmiş, bu iddia programa büyük bir şok dalgasıyla yansımıştı. Ancak daha sonra ortaya çıkan gerçek, izleyicileri adeta dondurdu.

Dadı Meryem‘in canlı yayında itiraf ettiği gerçek, adeta bir kabusun gerçeğe dönüşmesine neden oldu. Meryem, geçmişte 8 yaşındaki Hasret’i öldürdüğünü ve onu gömdüğünü açıkladı. Üstelik bu korkunç suçu işledikten sonra 9 yıl hapis cezası çektiğini de itiraf etti.

Ancak bu şok edici itiraflarla sınırlı kalmadı. Meryem’in hapisten çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı. Bu yeni gerçek, izleyiciler arasında büyük bir şaşkınlık yarattı ve olayın vahameti daha da arttı.

Esra Erol‘un programı, izleyicilere sadece insan ilişkilerinin karmaşıklığını değil, aynı zamanda insanın karanlık yanlarını da göstererek toplumsal bir ayna tutuyor. Dadı Meryem’in itiraflarıyla gelen bu şok edici gerçekler, uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.