DOLAR 32,5033 0%
EURO 34,6549 -0.13%
ALTIN 2.437,10-2,48
BITCOIN 21726003,14%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Esra Erol Programında Şok Edici Gelişme: Dadı Meryem Cinayet Suçundan 9 Yıl Hapis Yatmış!
99 okunma

Esra Erol Programında Şok Edici Gelişme: Dadı Meryem Cinayet Suçundan 9 Yıl Hapis Yatmış!

ABONE OL
Nisan 5, 2024 11:57
Esra Erol Programında Şok Edici Gelişme: Dadı Meryem Cinayet Suçundan 9 Yıl Hapis Yatmış!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önceki Gün Türkiye, ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programında yaşanan şaşırtıcı bir olayla çalkalanıyor. Programa katılan Mehmet Altun, 6 yıllık eşi Rabia Altun ile barışmak istediğini açıklarken, genç kadının eşinin kendisini Dadı Meryem ile aldattığını iddia etmesi tartışmalara neden oldu.

 

Konuyla ilgili yaşanan gerginlik sürerken, stüdyoya gelen bir ihbar ise herkesi şaşırttı. Esra Erol, Dadı Meryem’e hapse girip girmediğini sorduğunda genç kadının bunu doğrulaması, olayın seyrini değiştirdi. Meryem’in hapse giriş sebebinin ise cinayet suçundan 9 yıl hapis yatması olduğunu söylemesi, izleyicileri de ekran başında şoke etti.

 

Mehmet ve Rabia Altun çiftinin sorunlarını çözmesi için bir araya gelindiği programda, Rabia Altun eşinin kendisini Dadı Meryem ile aldattığını ve bu iddiayı destekleyen mesajları yakaladığını belirtti. Ancak Meryem’in hapse girişiyle ilgili detaylar olayın boyutunu daha da büyüttü.

 

Esra Erol, “Meryem’in çocuklardan uzak durması gerektiğini” belirtirken, cinayet suçundan dolayı hapse girmiş olmasının ciddiyetini vurguladı.

Olayın detaylarına inen Esra Erol, “8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor” ifadeleriyle olayın vahametini ortaya koydu.

 

Esra Erol’un programında yaşanan bu şok edici gelişmeler, ülke gündeminde geniş yer bulurken, olayın detayları merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.