Erkekler Kendisini Çirkin Bulsun Diye 350 Bin Lira Harcayarak Üçüncü Memesini Yaptıran Enteresan Kadın İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,3609 0.12%
EURO 34,9770 -0.3%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN 22799651,28%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Erkekler Kendisini Çirkin Bulsun Diye 350 Bin Lira Harcayarak Üçüncü Memesini Yaptıran Enteresan Kadın
1184 okunma

Erkekler Kendisini Çirkin Bulsun Diye 350 Bin Lira Harcayarak Üçüncü Memesini Yaptıran Enteresan Kadın

Gerçek ismi Alisha Hessler olan Jasmine Tridevil adlı bir kadın, erkeklerin kendisini çekici bulmaması adına yaklaşık 350 bin TL harcayarak üçüncü bir meme yaptırdı. Genç kadın, ailesinden tepki aldığını ancak pek çok erkeğin bu duruma daha çok ilgi gösterdiğini söyledi. Detaylar içeriğimizde...

ABONE OL
Ekim 5, 2022 14:14
Erkekler Kendisini Çirkin Bulsun Diye 350 Bin Lira Harcayarak Üçüncü Memesini Yaptıran Enteresan Kadın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçindekiler

Sizleri Jasmine Tridevil ile tanıştıralım. Gerçek ismi Alisha Hessler olan 21 yaşındaki genç kadın ‘erkeklere çekici gözükmemek’ adına toplamda 18 bin sterlin yani yaklaşık 350 bin TL harcayarak kendisine üç meme yaptırmış.

 

 

 

50’yi aşkın doktora giden Jasmine, pek çok kişi tarafından Arnold Schwarzenegger’in 1990 yapımı Total Recall filmindeki üç memeli kadına benzetiliyor.

 

 

 

Real Radio’ya konuşan Tridevil ‘Bunu yapacak birini bulmak gerçekten zordu çünkü etik kuralları çiğnemiş oluyorlar’ diyor.

 

 

 

Görüştüğü cerrahların genellikle teklifini reddettiğini dile getiren Jasmine, sonunda istediğini yapacak birini bulmuş ancak kendisine bir gizlilik antlaşması imzalatılmış.

 

 

 

“Başının belaya girmesinden korktuğu için bana bir gizlilik anlaşması imzalattı.”

 

 

 

Tabii bu ameliyat için yüksek bir ücret de ödemiş kendisi: 18 bin 690 sterlin yani yaklaşık 352 bin Türk Lirası.

 

 

 

 

“Annem evden çıkıp gitti. Benimle konuşmayacağını söyledi. Kız kardeşimin de benimle konuşmasına izin vermiyor. Babamın da çok mutlu olduğunu söyleyemem. Benden biraz utanıyor ama beni böyle kabul etti.”

 

 

 

Bu ameliyatı neden yaptırdığını anlatan Jasmine ‘Yaptırdım çünkü erkeklere çirkin gözükmek istedim. Çünkü kimseyle görüşmek istemiyorum’ diyor.

 

 

 

 

“Çoğu erkek fazladan bir memenin tuhaf ve iğrenç olduğunu düşünüyor ancak ben kendimi bu şekilde şirin hissediyorum.”

 

 

 

 

Bazı kaynaklar Jasmine’nin bu operasyonu geçirmediğini ve yalan söylediğini iddia ediyor olsalar da genç kadın ‘Sahte değil, ameliyat oldum. Eğer inanmıyorlarsa onların bileceği iş’ diyor.

 

 

 

 

 

Üç memeli olduğu için daha fazla erkekten mesaj almaya başladığını dile getiren Jasmine, pek çok erkeğin bunu çekici bulduğunu da belirtiyor.

 

 

 

Yani… Ne diyebiliriz ki? Yorum sizde!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.