DOLAR 32,2540 0.06%
EURO 34,7720 -0.39%
ALTIN 2.443,59-0,02
BITCOIN 1971149-0,12%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ece Üner’in Yeni Adresi belli oldu. Peki Ece Üner’in Yeni Programının Adı Ne?
1370 okunma

Ece Üner’in Yeni Adresi belli oldu. Peki Ece Üner’in Yeni Programının Adı Ne?

ABONE OL
Şubat 14, 2024 20:02
Ece Üner’in Yeni Adresi belli oldu. Peki Ece Üner’in Yeni Programının Adı Ne?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ece Üner’in Yeni Programı

Ece Üner, TV100’den ayrıldıktan sonra Sözcü TV’ye transfer oldu. Yeni programının adı “Sözün Gücü” olarak belirlendi. Program, her çarşamba ve cuma saat 20.15’te Sözcü TV’de yayınlanacak.

Programın Konusu:

Sözün Gücü programında Ece Üner, gündemin sıcak konularını ve önemli olayları tarafsız ama tavırlı bir şekilde ele alacak. Vatandaşların merak ettiği sorulara yanıt arayacak ve yanlışın karşısında doğrunun peşinde olacak.

Programın Konukları:

Sözün Gücü programında her bölüm farklı konuklar yer alacak. Politikacılar, akademisyenler, yazarlar ve gazeteciler gibi uzmanlar programda yorumlarda bulunacak.

Programın Yayın Tarihi:

Sözün Gücü programının ilk bölümü 15 Şubat 2024 tarihinde yayınlanacak. Program, her çarşamba ve cuma saat 20.15’te Sözcü TV’de izleyicilerle buluşacak.

Programın Fragmanı:

Sözün Gücü programının fragmanı Sözcü TV’nin YouTube kanalında yayınlandı. Fragmanda Ece Üner’in programın içeriğiyle ilgili bilgiler verdiği ve izleyicileri programa davet ettiği görülüyor.

Ece Üner Hakkında:

Ece Üner, Türkiye’nin en saygın ve sevilen haber sunucularından biridir. Yıllar boyunca birçok farklı kanalda haber programları sundu. Üner, cesur ve dobra dobra tavrıyla tanınıyor.

Sözcü TV Hakkında:

Sözcü TV, Türkiye’nin en önemli haber kanallarından biridir. 2020 yılında yayın hayatına başladı. Sözcü TV, tarafsız ve objektif haberciliğiyle izleyicilerin güvenini kazandı.

Ece Üner’in yeni programı “Sözün Gücü” ile ilgili daha fazla bilgi için Sözcü TV’nin internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Siz Ece Üner’in yeni programını izliyor musunuz? Program hakkındaki düşünceleriniz neler?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.