DOLAR 32,5715 0.17%
EURO 34,7742 0.3%
ALTIN 2.412,70-0,81
BITCOIN 21613450,23%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Duy Beni dizisinin Kanat’ı Caner Topçu kimdir, kaç yaşında, nereli?
1195 okunma

Duy Beni dizisinin Kanat’ı Caner Topçu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Star TV’nin yeni dizisi Duy Beni ilk bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Dizinin başrol oyuncularından Kanat karakterine can verecek Caner Topçu dizileri ve filmleri ile seyircilerin odak noktası oldu. Hal böyle olunca Caner Topçu kimdir, kaç yaşındadır ve hangi yapımların içerisinde yer almıştır soruları yanıt arıyor. Genç ve yakışıklı oyuncu Caner Topçu yeni dizisiyle ekran karşısına geçecek. Peki, Duy Beni Dizisi Kanat kimdir, kaç yaş yaşında? İşte hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler…

ABONE OL
Temmuz 15, 2022 16:09
Duy Beni dizisinin Kanat’ı Caner Topçu kimdir, kaç yaşında, nereli?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Star TV ekranlarının yeni gözdesi Duy Beni 1. Bölümü ile bu akşam seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Caner Topçu’nun yanısıra Ege Kökenli ve Rabia Soytürk’ün paylaştığı oyuncu kadrosu izleyenlerin ilgisini çekeceğe benziyor. Peki, Kanat karakterine hayat veren Caner Topçu kimdir, sevgilisi var mı, oynadığı diziler neler? İşte Caner Topçu dizileri ve filmleri..

CANER TOPÇU KİMDİR?

1997 yılının Haziran ayında dünyaya gelen yakışıklı oyuncu aslen İstanbul doğumludur. Tiyatro kökenli bir isimdir. Daha önce bir çok tiyatro oyununda sahne almıştır. Günümüz itibariyle tiyatro’nun yanı sıra sinema ve dizilerde de rol almaktadır. Yaşantısını İstanbul’un Kartal İlçesi’nde sürdürmektedir.

CANER TOPÇU BOYU, KAÇ YAŞINDA?

Boyu 1.84 cm, kilosu 77, burcu ise yengeç’dir. 2021 yılı itibariyle 23 yaşındadır. Eğitimi: Harun Özer Tiyatro Eğitimi ve Fulya Filazi Oyunculuk Eğitimi. Bazı kaynaklarda Lise’yi Samandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuduğu belirtiliyor.

Yakışıklı oyuncu İnançtan Zafere, Sarıkamış, Beyaz Cehennem ve Dikkat İnternet Var isimli tiyatro oyunlarında sahne almıştır. Bilinçsizler adlı sinema filminde Recep karakterini canlandırmış ve 2018 yılında aksiyon, macera ve drama türünde Evrensel Döngü: Yaşam Ağacına Yolculuk isimli sinema filminde rol almıştır.

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.