DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2066950-2,32%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Duy Beni dizisinin Ekim’i Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
639 okunma

Duy Beni dizisinin Ekim’i Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında, nereli?

Rabia Soytürk merak edilen isimler arasında yer alıyor. Yeni dizi Duy Beni Star TV ekranlarında yayınlanacak. Dizide Ekim Karaca karakterine Rabia Soytürk hayat verecek. Peki, Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında, nereli?

ABONE OL
Temmuz 15, 2022 16:05
Duy Beni dizisinin Ekim’i Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Duy Benidizisi oyuncuları arasında yer alanRabia Soytürk, Ekim Karaca karakterine hayat veriyor. En yakın arkadaşının gözleri önünde geçirdiği kazaya sebep olanları bulmak için uğraşan Ekim karakterine hayat veren Rabia Soytürk’ün daha önce rol aldığı diziler arasında Benim Adım Melek dizisi de yer alıyor.

RABİA SOYTÜRK KİMDİR?

1996 yılında dünyaya gelen Rabia Soytürk, Sağlık Koleji hemşirelik bölümü mezunudur. Sadri Alışık Kültür Merkezinde tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır. Şahsiyet dizisinde Süveyda karakterini canlandırmıştır. Gülperi dizisi ve Özgür Dünya filmi kadrosunda yer almıştır. Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterine hayat vermiştir.

 

EKİM KARACA – RABİA SOYTÜRK

Ekim; çalışan bekar bir annenin kızı. Yüksek notlar almasını sağlayan hızlı bir kavrama gücü ve öğrenme becerisi var. Yaşadığı yoksul mahalleyi asla küçümsemiyor hatta o mahallenin kendisine kattığı gerçek hayatta ayakta kalma gücünü seviyor.. Çocukluğundan beri en yakın arkadaşı olan Leyla dışında kimseyle çok samimi değil. En yakın arkadaşının gözleri önünde geçirdiği kaza hayatındaki en büyük travma olacak. Ve Ekim’in buna sebep olanları bulmak amacıyla çıktığı yolculukta yaşayacakları onun kaderini de yeniden yazacak.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.