Dünyayla Benim Aramda 1. Sezon 1. Bölüm dizipal Full İzle İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,1740 0.2%
EURO 34,9219 0.1%
ALTIN 2.245,760,10
BITCOIN 22966376,53%
İstanbul
10°

AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Dünyayla Benim Aramda 1. Sezon 1. Bölüm dizipal Full İzle
3842 okunma

Dünyayla Benim Aramda 1. Sezon 1. Bölüm dizipal Full İzle

Disney Plus platformunda yayınlanması beklenen Dünyayla Benim Aramda dizisi bütün bölümleri sizler için hazırladık. Dünyayla Benim Aramda 1. bölüm full izleme detaylarını sitemizden inceleyebilirsiniz.

ABONE OL
Ağustos 1, 2022 17:52
Dünyayla Benim Aramda 1. Sezon 1. Bölüm dizipal Full İzle
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye‘de yayın hayatına start veren Disney Plus yaptığı reklamlar ve oynattığı başarılı oyuncularla insanların dikkatini çekmeye devam ediyor. Türk yapımlarını arka arka duyuran Disney’in yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda bu hafta üyelerle buluştu.

 

Dünyayla Benim Aramda 1. Sezon 1. Bölüm Full İzle

Çekimleri Mart ayının sonlarında başlayan ve geçtiğimiz günlerde biten Disney Plus platformunun yeni Türk dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın tanıtım videosu yayınlandı. MF Yapım imzalı Dünya İle Benim Aramda dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu insanlar tarafından en çok merak edilen konulardan birisi oldu. Film hakkında merak edilenleri bizlerde okuyucularımızın isteği üzerine sizlerle paylaştık.

 

 

Dünyayla Benim Aramda dizisinin tanıtımında Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yatak ve küvet sahneleri anında gündem oldu. İkilinin bu sahnelerini görenler “Oğuzhan Koç yine gemileri yakmaz inşallah” yorumunda bulundu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.