DOLAR 32,6496 0.27%
EURO 34,7778 0.25%
ALTIN 2.418,64-0,57
BITCOIN 21794122,76%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Doğukan Ünal, kızının ölüm sebebini öğrenmek için programa katılmıştı. Anne Melisa’dan kan donduran bir itiraf geldi.
531 okunma

Doğukan Ünal, kızının ölüm sebebini öğrenmek için programa katılmıştı. Anne Melisa’dan kan donduran bir itiraf geldi.

Müge Anlı Meryem Melisa olayı nedir? Müge Anlı’da korkunç cinayet itirafı stüdyodakileri şoke etti. Beyin kanaması geçiren ve hastanede hayatını kaybeden 3 yaşındaki Meryem’in ölümüne neyin sebep olduğu günlerdir araştırılıyor. Baba Doğukan Ünal, kızının ölüm sebebini öğrenmek için programa katılmıştı. Anne Melisa’dan kan donduran bir itiraf geldi.

ABONE OL
Ekim 13, 2022 19:54
Doğukan Ünal, kızının ölüm sebebini öğrenmek için programa katılmıştı. Anne Melisa’dan kan donduran bir itiraf geldi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Doğukan Ünal, kızının ölümünün araştırılmasını istemişti. Beyin kanaması geçiren 3 yaşındaki Meryem hastanede hayatını kaybetmişti. Gaziantep’te yaşayan Meryem Çiğdem Ünal’ın hayatını kaybetmesinin ardından, hastane yetkililerinin Meryem’i “Sahipsiz bebek” olarak kaydettirdiği ortaya çıkmıştı.

 

 

ARKADAŞLARI GERÇEĞİ ANLATTI

Canlı yayına telefonla katılan anne Melisa’nın bir arkadaşı, Melisa’nın çocuklara uyku ilacı içirdiğini ve çocuklara sürekli şiddet uyguladığını iddia etmişti. Yayına bağlanan birçok görgü tanığı, Melisa’nın Meryem’i dövdüğünü ve birden fazla kez şiddet uyguladığını gördüklerini ifade ettiler.

 

 

Melisa’nın sevgilisi Recep’in ailesi de bir başka itirafta bulunmuş ve Meryem’in sürekli şiddete maruz kaldığını ifade etmişlerdi. “Melisa, Meryem’i babasına benzediği için dövdüğünü söylerdi.” ifadesi kan dondurdu.

Baba Mehmet Aldemir, “Benim vicdanım sızladı. ‘Güm güm’ sesler geliyordu. Sonra ambulans geldi, Meryem daha canlıydı o zaman.” sözlerini kullandı.

Recep’in ailesinin bu itiraflarının ardından da Recep, annesi ve babası ifadeleri alınmak üzere gözaltına alınmış ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardı.

ANNE MELİSA’DAN İTİRAF GELDİ

Almanya’da olan anne Melisa, bugün katıldığı canlı yayında küçük Meryem’i sevgilisi Recep Aldemir’in öldürdüğünü itiraf etti.

 

 

Bu itirafın ardından, sosyal medyada olaya dair birçok tepki gösteren mesaj paylaşıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.