DOLAR 32,5096 0.19%
EURO 34,8197 0.26%
ALTIN 2.485,260,95
BITCOIN 2004002-2,11%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Dizipal Zeytin Ağacı dizisi izle Netflix Zeytin Ağacı dizisinin konusu nedir?
1246 okunma

Dizipal Zeytin Ağacı dizisi izle Netflix Zeytin Ağacı dizisinin konusu nedir?

ABONE OL
Haziran 25, 2022 23:08
Dizipal Zeytin Ağacı dizisi izle Netflix Zeytin Ağacı dizisinin konusu nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

3 yakın arkadaş önce Ayvalık’a sonra da yeniden şekillendirdikleri geleceklerine doğru yolculuğa çıkar. Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Fırat Tanış, Füsun Demirel, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’ın rol aldığı Zeytin Ağacı 28 Temmuz’da sadece Netflix’te olacak.

 

 

Zeytin Ağacı Netflix ilk tanıtım izle

 

 

Tuba Büyüküstün’lü Netflix dizisi Zeytin Ağacı’ndan fotoğraflar yayınlandı. Dizi, 28 Temmuz’dan Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

 

Oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’ın yer aldığı “Zeytin Ağacı”ndan ilk fotoğraflar yayınlandı.

 

Globalde “Another Self” adını taşıyacak olan dizinin konusu şöyle:

Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ada, bir genel cerrah, Sevgi de bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile bir yaşam sürmektedir. Bu üç kadının aralarındaki bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmaz. Leyla’dan kendisini Zaman isimli gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık’a götürmesini ister. Sevgi’yi bu kararından döndüremeyeceklerini anlayınca da hep birlikte yola koyulurlar. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olacaktır.

 

 

İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizi, 28 Temmuz’da Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.