DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20810192,44%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Dizipal Konuşanlar 79. Bölüm, Dizipal 206 Exxen Konuşanlar 79. Bölüm İzle
781 okunma

Dizipal Konuşanlar 79. Bölüm, Dizipal 206 Exxen Konuşanlar 79. Bölüm İzle

Konuşanlar 79. bölüm yayına girdi. İzleyicileri kırıp geçiren Konuşanlar yeni bölüm yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar yeni bölüm Exxen platformunda görücüye çıktı. Her insanın farklı bir hikaye olduğu Konuşanlar 79. bölümü haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. İşte Konuşanlar 79. bölüm full izleme ekranı..

ABONE OL
Ekim 16, 2022 12:32
Dizipal Konuşanlar 79. Bölüm, Dizipal 206 Exxen Konuşanlar 79. Bölüm İzle
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Konuşanlar 79. bölüm dizipal yayına girdi. İzleyicileri kırıp geçiren Konuşanlar yeni bölüm yayınlandı. Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar yeni bölüm Exxen platformunda görücüye çıktı. Her insanın farklı bir hikaye olduğu Konuşanlar 79. bölümü haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. İşte Konuşanlar 79. bölüm full izleme ekranı..

 

Exxen Konuşanlar 79.Bölüm Full İzle Konuşanlar son bölüm sizlerle oluyor Konuşanlar 3. sezon tüm bölümleri tek parça izle 14 Ekim 2022 Cuma

Cuma günü olunca Konuşanlar seyircisi hasretle yeni bölümü beklemeye koyuluyorlar. Uzun aradan sonra yeniden karşınızda olan Konuşanlar 3.sezon 4.bölümü ile EXXEN ekranlarında.

 

Cuma günü oluncaKonuşanlarseyircisi hasretle yeni bölümü beklemeye koyuluyorlar. Her hafta kahkahaların havada uçuştuğu program bu hafta79.bölümü ile ekranlara geliyor. İşte Exxen uygulamasının en rağbet gören içeriklerinden olanHasan Can Kaya’nın sunumuyla Konuşanlar son bölüm sizlerle…

Konuşanlar79. Bölüm Exxen İzle

Son dönemin adından sıklıkla söz ettiren komedyenlerinden olanHasan Can Kaya‘ya şöhretin kapılarını sonuna kadar açmış olan programı Konuşanlar bu hafta tam79.bölümüyle izleyicisi ile buluşacak. Hasan Can, yine konuklarına harika ve kahkaha dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Bir komedi programından fazlası olan Konuşanlar, seyircisi ile bütünleşmiş bir program yapıyor. İnteraktif olarak seyircilerin de katılımcı olarak yer aldığı Konuşanlar, ilk bölümünden itibaren insanları kahkahaya boğuyor. İlk olarak YouTube’da yayınlanmaya başlayan Konuşanlar, çok izlenmesinin ardındanAcun Ilıcalı’nın en önemli yatırımlarından bir tanesi olan dijital içerik uygulaması olan EXXEN’de yayınlanmaya başladı. Her hafta cuma günlerEXXEN’de izleyicisi ile buluşan komedi programı izleyicilerini ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Tam 70 bölümdür izleyicisi ile buluşan son dönemlerin en komik programı bugünde seyircisini güldürmeye hazırlanıyor. 7’den 70’in herkesin izlemek için sıraya girdiğiKonuşanlar’ın 79.bölümünü bekleyenler Exxen‘e üye olarak her daim izleyebilirler.Konuşanlar’ın 79.bölümünü yakında ekranlara geliyor. izlemek istiyorsanız eğerEXXEN’e üye olmadıysanız üye olupburadanizlemeye başlayabilirsiniz.

 

HASAN CAN KAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

16 Aralık 1989 doğumlu olan Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de dünyaya geldi. Aslen Malatayalı olan Kaya, uzun yıllar komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergiledi.

Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede popülerliğe ulaştı. Dönem dönem ünlü isimleri de programda ağırlayan Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşıdı.

 

Bir dönem Leman Kültür’de düzenli olarak stand up yapan Kaya, çeşitli komedi programlarında oyunculuk ve yönetmenlik de yaptı.

Ünlü komedyen programında da sıklıkla bahsettiği Sultan San ile birlikteliğini uzun süre devam ettirirken ikilinin kasım ayında ayrılma kararı aldıkları iddia edilmişti.
Exxen platformunda Konuşanlar programını sunmaktadır.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.