Dizipal Konuşanlar 72. Bölüm, Dizipal 206 Exxen Konuşanlar 72. Bölüm İzle
DOLAR 32,3581 0.11%
EURO 34,9833 -0.29%
ALTIN 2.324,160,22
BITCOIN 22796201,41%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Dizipal Konuşanlar 72. Bölüm, Dizipal 206 Exxen Konuşanlar 72. Bölüm İzle
1457 okunma

Dizipal Konuşanlar 72. Bölüm, Dizipal 206 Exxen Konuşanlar 72. Bölüm İzle

Konuşanlar 72. bölüm yayına girdi. İzleyicileri kırıp geçiren Konuşanlar yeni bölüm yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar yeni bölüm Exxen platformunda görücüye çıktı. Her insanın farklı bir hikaye olduğu Konuşanlar 72. bölümü haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. İşte Konuşanlar 72. bölüm full izleme ekranı..

ABONE OL
Haziran 14, 2022 22:20
Dizipal Konuşanlar 72. Bölüm, Dizipal 206 Exxen Konuşanlar 72. Bölüm İzle
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konuşanlar 72. Bölüm İzle, Exxen Konuşanlar 72. Bölüm Full İzle, Hasan Can Kaya Konuşanlar Tek Parça İzle, Konuşanlar Bilet Fiyatı…

Exxen seyircilerinin gündeminde ilk sırada yer alan Konuşanlar yola devam ediyor. Her hafta salı günleri yeni bölümüyle ekrana gelen yapımda birbirinden farklı hikayeler işleniyor. Her insanın farklı bir hikaye, her hikayenin farklı bir kahkaha olduğu Konuşanlar tufanında kahkaha sesleri yükseliyor. Konuşanlar 72. bölüme damga vuran isimler arasında bu hafta İbrahim, Yağmur, Murat, Feyyaz, Almaz ve Oğuz yer alıyor. Şimdi sizde Konuşanlar 72. yeni bölümü full izleyebilirsiniz..

 

 

 

KONUŞANLAR 72. BÖLÜM İZLE

Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar’ın 72. bölümü yayınlandı. Exxen’de yayın hayatına devam eden stand-up gösterisinde 72. bölüm merak edildi. Hasan Can Kaya’nın sınıfın en çok konuşan isimlerini bulmasıyla start alan güldürünün yeni bölümü yayına girdi. Şimdi siz de merak edilen Konuşanlar’ın 72. bölümü dahil olmak üzere tüm bölümlerine Exxen üzerinden ulaşabilirsiniz. Konuşanlar’ı Google Play, AppGallery, Apple Store, Apple TV ve Android TV’den izlemeye başlayabilirsiniz.

 

 

 

 

HASAN CAN KAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989 İstanbul Güngören doğumludur. Yaptığı şakalar nedeniyle sürekli fırça yiyen Hasan Can Kaya, liseye geçtiğinde yaptığı şakaların sonu gelmeyince mesleğini seçerek tiyatroya yöneldi.

Kendi yazdığı hikayeleri ve senaryoları film yapmak isteyen Hasan Can Kaya bir süre senaristlik yaptı. Bu sektörde yaşadığı mobbing ve engellerden dolayı mesleğine bir süre ara vererek farklı bir işe yöneldi.

Hasan Can Kaya “1 Erkek 1 Kadın” dizisinde senaristlik yaparken dizi ekibinin de desteği ile Leman Kültür Beşiktaş’ta stand up gösterileri yapmaya başladı. Kısa bir sürede izleyici sayısını artıran ve gelen izleyicileri kahkaha tufanına sürükleyen Hasan Can Kaya’nın ünü kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Haftada 4 gün stand up gösterisi yapmaya başladı. Seyircilerden aldığı cesaretle yazarlığı bırakarak bu işe yöneldi.

 

KONUŞANLAR 72. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.