DOLAR 32,5851 0.21%
EURO 34,8050 0.39%
ALTIN 2.412,95-0,80
BITCOIN 21545700,70%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Disney Plus Ödeme Sorunu nedir? Disney+ Ödeme Hatası Çözümleri | 100% Çözüm
4748 okunma

Disney Plus Ödeme Sorunu nedir? Disney+ Ödeme Hatası Çözümleri | 100% Çözüm

Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus, birbirinden farklı içeriklerle izleyicilerinin karşısına çıktı. platforma üyelik yapmak istedikleri sırada ödeme sorunu hatası ile karşı karşıya kaldılar. Peki, Disney Plus Ödeme Sorunu nedir? Disney+ Ödeme Hatası Çözümleri?| 100% Çözüm?

ABONE OL
Haziran 14, 2022 23:01
Disney Plus Ödeme Sorunu nedir? Disney+ Ödeme Hatası Çözümleri | 100% Çözüm
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus, birbirinden farklı içeriklerle izleyicilerinin karşısına çıktı. platforma üyelik yapmak istedikleri sırada ödeme sorunu hatası ile karşı karşıya kaldılar. Peki, Disney Plus Ödeme Sorunu nedir? Disney+ Ödeme Hatası Çözümleri?| 100% Çözüm?

 

Dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan ve içeriğindeki yapımlarla dikkatleri üzerinde toplamayı başaranDisney Plus, artık Türkiye’deki izleyiciler için de hizmet vermeye başlamış durumda. 14 Haziran tarihinden itibaren Türkiye’deki izleyicileri için de hizmette bulunanDisney Plus, zengin içeriği ve birbirinden farklı, kaliteli yapımları ile dizi, film ve belgesel gibi içerikleri ile izleyicilerinin gönlünü elde etmek için iddialı bir içerik yelpazesi oluşturmuşa benziyor.

Disney Plus üyeliği başlatmak isteyen çok sayıda kullanıcı, üyelik onaylama işlemi sırasında ödeme sorunu hatası ile karşı karşıya geldi. Bazı kullanıcılar, ödeme konusunda sorunlarla karşılaştıklarını sosyal medya hesaplarında (özellikle twitter)DisneyPlusYayındaetiketi ile paylaştı. Peki, Disney+ ödeme sorunu hatası nedir, nasıl çözülür? İşte bu sorunun çözümü…

 

 

DİSNEY PLUS (DİSNEY+) ÜYELİK ÖDEME İŞLEMİNDE SORUN MU VAR?

14 Haziran tarihi itibariyle Türkiye’deki dizi, film ve belgesel izleyicileri ile buluşan ve hizmete başlayan Disney Plus, içeriğinde bulunan birbirinden kaliteli yapımlar ile birlikte büyük bir beğeni toplamış durumda. Platforma üyelik işlemini başarılı bir şekilde tamamlayan izleyiciler, izlemek istedikleri yapımlara ulaşmanın keyfini yaşarken bazı kullanıcılar, üyelik yaptırmak isterken ödeme sorunuyla karşılaştılar. Ödeme sorun hatası problemlerine ilişkin paylaşımlarda sosyal medya hesaplarından yayınlandı. İşte o paylaşımlardan bazıları…

 

 

 

DİSNEY PLUS SORUN NASIL ÇÖZÜLÜR?

Disney Plus üyeliğini gerçekleştirmek isteyenler ödeme işlemleri esnasında ” İsteğinizle ilgili bir sorun oluştu. Lütfen tekrar deneyin. Sorun devam ederse biz e ulaşın. ” ifadeli sorunla karşı karşıya kalıyorlar. Sosyal medya üzerinden bunun çözümlerini paylaşanlar da bulunmakta. Bazı kullanıcılar ödeme işleminde kullandıkları kartlarını aktif bir şekilde kullandıklarında sorunun çözüldüğünü belirtirken üyelik işlemlerinin yoğun olmasından kaynaklı da bu sorunun gerçekleşmesi kuvvetli ihtimal.

 

Kaynak: Haber Global

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.