DOLAR 32,5869 0.22%
EURO 34,8144 0.42%
ALTIN 2.418,69-0,57
BITCOIN 21535570,33%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Disney+ Kaçış 1. Sezon Full İzleme ekranı, Kaçış 1. Sezon Tek Parça İzle
815 okunma

Disney+ Kaçış 1. Sezon Full İzleme ekranı, Kaçış 1. Sezon Tek Parça İzle

Disney+’ın ilk yerli orijinal dizisi "Kaçış"tan karakter posterleri ve yeni fragman yayınlandı. Dizi, platformun açılışıyla beraber 14 Haziran’da Disney+’ta izleyicilerle buluşacak. Disney+'da yayınlanan Kaçış dizisinin 1. sezon 1. bölümü yayına girdi. İşte Disney+ Kaçış 1. sezon tek parça izleme ekranı...

ABONE OL
Haziran 8, 2022 19:00
Disney+ Kaçış 1. Sezon Full İzleme ekranı, Kaçış 1. Sezon Tek Parça İzle
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Disney+’ın ilk yerli orijinal dizisi “Kaçış”tan karakter posterleri ve yeni fragman yayınlandı. Dizi, platformun açılışıyla beraber 14 Haziran’da Disney+’ta izleyicilerle buluşacak. Disney+’da yayınlanan Kaçış dizisinin 1. sezon 1. bölümü yayına girdi. İşte Disney+ Kaçış 1. sezon tek parça izleme ekranı…

 

 

14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+’ın ilk yerli orijinal dizisi “Kaçış”tan yeni fragman ve karakter posterleri yayınlandı.

 

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikâyesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor.

 

 

Dizinin kadrosunda Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi isimler yer alıyor.

 

 

“Kaçış”, savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gelip bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleriyle başlıyor.

 

 

 

Dizi, platformun açılışıyla beraber 14 Haziran’da Disney+’ta izleyicilerle buluşacak.

 

 

Disney Plus Kaçış dizisi, Disney Plus Türkiye, Kaçış dizi, Kaçış dizi cast, Kaçış dizi disney plus, Kaçış dizi Ekşi, Kaçış dizi fragmanı, Kaçış dizi imdb puanı, Kaçış dizi incelemesi, Kaçış dizi izle, Kaçış dizi karakterleri, Kaçış dizi konusu, Kaçış dizi ne zaman başlayacak, Kaçış dizi oyuncuları, Kaçış dizi yorumları, Kaçış dizisi 2022, Kaçış dizisi Gaziantep, Kaçış dizisi Hangi Kanalda, Kaçış dizisi izle, Kaçış dizisi Konusu, Kaçış dizisi ne zaman başlayacak, Kaçış dizisi Nerede Çekiliyor, Kaçış dizisi oyuncuları

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.