DOLAR 32,6044 0.24%
EURO 34,7823 0.28%
ALTIN 2.420,62-0,49
BITCOIN 21693320,92%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Cinlerle İletişime Geçmek! Cinlerle Nasıl İletişime Geçilir? Cinlerle İletişim Nasıl Kurulur?
1358 okunma

Cinlerle İletişime Geçmek! Cinlerle Nasıl İletişime Geçilir? Cinlerle İletişim Nasıl Kurulur?

Hem İslamiyet'te hem de diğer büyük dinlerde ismi geçen ve insanlara musallat olduğu düşünülen beş duyu ile görülemeyen varlıkladır. Kutsal kitaplarda yazılanlara göre bazı peygamberle iletişime geçmişler ve sohbet etmişlerdir. Bu peygamberlerin en tanınanı Hz. Süleyman peygamberdir ki kendisinin ayak işlerini cinlere yaptırdığı, cinler üzerinde hakimiyet kurduğu rivayet edilmektedir.

ABONE OL
Ağustos 7, 2022 21:03
Cinlerle İletişime Geçmek! Cinlerle Nasıl İletişime Geçilir? Cinlerle İletişim Nasıl Kurulur?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cinlerle Nasıl İletişime Geçilir? Cinlerle İletişim Nasıl Kurulur?

İlahi dinlerin dışında yer alan ve kutsal kitap ya da peygamberleri bulunmayan diğer dinlerde de cinlerin kalıntılarına ya da cinleri yansıtan özelliklerdeki varlıklara rastlamak mümkündür. En yaygın kabul gören ve semavi olmayan bu dinler Doğu dinleri olan Hindistan ve Çin’in yerel dinleridir.

Cinler Kiminle İletişim Kurar?

Müslümanlığın kutsal kitabı Kuran-ı Kerim’de rivayet edilen bilgilere göre cinler en çok terk edilmiş bölgelerde veya ormanların derinliklerinde, insanoğlunun rahatça ulaşamayacağı yerlerde ikamet etmektedirler.

Ayrıca köylerde bildiren ve bilim camiası tarafından kabul görmeyen fakat gazetelere de çıkan cin vakaları bildirilmiştir. Bu vakalar genellikle köy yerleşkelerinde yaşanır. Bazı nadir vakalarda ise insanların direkt olarak cinlerle iletişime geçip sohbet etmeyi başardığı rivayet edilse de bu konuda elle tutulur gerçek ve sağlam bir kanıt olmadığı için inandırıcılığı azdır ve rağbet görmez.

Cinlerle İletişim Nasıl Kurulur? – 1. Adım

(Dikkat! Olası her sonuçtan uygulayıcı sorumludur.) Kendinizi pişmanlık, üzgün ya da öfkeli hissedeceğiniz bir davranış yapın. Davranışınız herhangi bir şey olabilir. Arkadaşınızı incitmek ya da çelimsiz bir hayvana zarar vermek de olabilir.

Sizin zayıf yönünüzü bilen cinler acınızı duyar ve size yaklaşırlar. Pişmanlığınızdan faydalanarak size musallat olurlar ve nefesinizi daraltabilirler. Gece olduğunda ve ay yükseldiğinde sizinle irtibat kurmaları kolaylaşır ve genellikle bu zaman aralığını seçerler. Varlıklarını ellerinizin avuç içlerini terlemesiyle, vücudunuzun kasılmasıyla, bedeninizin belirli bölgelerinde sıcaklık/soğukluk hissedebilirsiniz. Size acı veren olayın bilincinde oldukları için korku dalgasını düşüncelerinize yollarlar ve tekrar tekrar aynı anı yaşamanıza sebebiyet veriler. Böylece cinler için ilk yemi atmış olursunuz.

Cinlerle İletişim Nasıl Kurulur? – 2. Adım

Varlığını hissettiğiniz cinle işte şimdi konuşmaya başlayabilirsiniz. Böylece bir cin bulma derdine düşmemiş ve cinin sizi bulmasını sağlamış olursunuz. Şu önemlidir ki: hiçbir cin iradenizin izni olmadan size müdahale edemez; dolayısıyla korkacak bir durum yoktur. Merak ettiğiniz her şey cine sorabilirsiniz, yanıt verecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.