Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat’a duygusal veda İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,1900 0.26%
EURO 34,9698 0.24%
ALTIN 2.255,760,55
BITCOIN 22745005,87%
İstanbul
10°

AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat’a duygusal veda
350 okunma

Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat’a duygusal veda

ABONE OL
Temmuz 13, 2022 11:40
Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat’a duygusal veda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT’nin Tims&B imzalı dizisi Teşkilat’ın başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ekibe veda etmesinin yankıları sürüyor. Yapım şirketi pazartesi günü konuyla ilgili açıklama yapmış ve “Teşkilat’ dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca ‘Teşkilat’ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul’a teşekkürlerimizi sunarız. ‘Teşkilat’ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir” açıklamasını yapmıştı.

 

 

 

Ayrılığıyla ilgili bir youtube videosu çekeceğini açıklayan Çağlar Ertuğrul da ekip arkadaşlarıyla çok sayıda fotoğrafını twitter’dan yayınladı ve “67 haftada unutulmayacak anılar biriktirdik. Yüzlerce emekçisiyle gurur veren bir iş ortaya çıkardık. En zor şartlarda bile binlerce destekçisinden moral bulduk. Sonsuz teşekkürler! Ve şüpheniz olmasın ‘Teşkilat’ yeni sezonda da son derece heyecanlı olmaya devam edecek…” açıklamasını yaptı.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.