DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20674120,11%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bodrum Frankie Beach giriş ücretleri 2022
502 okunma

Bodrum Frankie Beach giriş ücretleri 2022

ABONE OL
Temmuz 12, 2022 20:15
Bodrum Frankie Beach giriş ücretleri 2022
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts,içerisinde yer alan nitelikli mekanları ile dikkat çekiyor. Adını Türk mitolojisinde Deniz Tanrısı’na şarkı söyleyen neşeli deniz kızından alan Susona, Hilton grubunun en üst segmenti olanLXRmarkası ile Bodrum’da yer alıyor. 76 adet modern tarzda oda, süit ve villaya ev sahipliği yapan yarımada,doğası ve içerisindeki mekanlarıile ziyaret edenleri kendisine hayran bırakıyor. Bu mekanlar arasında beach club konsepti ile otelde yer alan,Frankie Bodrum,kuşkusuz en önemlilerden. Frankie Beach Bodrum, sade ve konforlu ortamı, nitelikli lezzetleri ve akşamüstü saatlerine renk katanSunset Live Sessionsetkinlikleri ile özel bir plaj deneyimi vaat ediyor.

 

Frankie Beach, Torba koyunda yer alan mavi bayraklı deniziyle, Ege’nin turkuaz sularına karşı Bodrum’un en keyifli plajlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Mekanın iskelesinde yer alan güneşlenme alanları ve kabanalar doğayla baş başa bir dinleme ortamı sunuyor. Akşamüstüne doğru ise müzik, kokteyl ve güne göre değişen etkinlikler ile beach club’daki dinamizm artıyor. Frankie Bodrum, İstanbul’daki mekanında olduğu gibitaze ve yerel ürünlerdenhazırlanan lezzetler sunuyor. Mekanın menüsünde yaza uygun lezzetlerdenpizza, salata ve bowltabaklarının yanısıra,ev yapımı makarnalaryer alıyor. Frankie’nin menüsünün başrolünde iseağır ateşte pişen büyük balıklar, kemikli etler, deniz mahsüllü paella’lar, kabuklu deniz ürünleribulunmakta.

 

 

Frankie Beach Club’da akşamüstü itibarı ile iseSunset Live Sessionssaatleri başlıyor.Mert Levent, Aksak, Yosi Gabaygibi önemli DJ’lerin setin başına geçtiği mekanda, haftanın 3 gün canlı müzik programı gerçekleştiriliyor. Frankie Beach’in Temmuz ayı canlı müzik takvimindeCuma Emir Ersoy, Cumartesi İskender Paydaş, Pazar Yol Projectyer almakta. Ödüllü barmenlerin yaptığıimza kokteyllerinetkinliklere eşlik ettiği mekan, otel dışından da misafir kabul ediyor. Kendi teknesi iledenizden ulaşımimkanı da sunan Frankie Bodrum’un güncel programını öğrenmek için,buraya tıklayarakinstagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.