BluTV Kıyma dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,3812 0.19%
EURO 35,0375 -0.17%
ALTIN 2.324,250,22
BITCOIN 2272281-0,67%
İstanbul
17°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BluTV Kıyma dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?
1477 okunma

BluTV Kıyma dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kıyma 1. bölüm bedava izle, Kıyma 1. bölüm hemen indir, Kıyma 1. bölüm indir, Kıyma bölüm izle, Kıyma 1. bölüm kaçak izle, Kıyma 1. bölüm

ABONE OL
Mayıs 26, 2022 13:23
BluTV Kıyma dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BluTV ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Kıyma, izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. Dizinin yayınlanan fragmanları büyük ilgi görmüştü. Peki, Kıyma dizisi ne zaman başlıyor? BluTV Kıyma dizisi konusu ve detayları…

 

Şehirler değişir, sokaklar asla..

BluTV ekranlarında yeni bir dizi daha izleyicilerle buluşuyor. Kıyma yayınlanan fragmanlarıyla büyük beğeni kazandı. Dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi ancak tanıtımlarda yakında başlayacağı duyuruldu. “Şehirler değişir, sokaklar asla..” sloganıyla BluTV’de yayın hayatına başlamaya gün sayan kıyma’nın yeni tanıtımı izleyici ile buluştu.

 

 

 

 

BluTV’nin kısa bir süre önce çekimleri başlayan yeni dizisi ‘Kıyma dizisi” yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. BluTV’nin yeni dizisi Kıyma dizisi’nin ilk tanıtımı yayımlandı. Başarılı yapılmları ile adından söz ettitren BluTV yeni dizisi Kıyma dizisi oyuncuları, yayın tarihi ve konusu merak kazandı.  Kasaba Kıyma dizisi ne zaman yayınlanacak? Kıyma dizisi oyuncuları kimler? Kıyma dizisi dizisi konusu nedir? İşte ayrıntılar..

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.