DOLAR 32,6249 0.26%
EURO 34,7875 0.3%
ALTIN 2.419,95-0,52
BITCOIN 21619860,48%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Beren Çalışkan kimdir, olay ne? El hareketi ile yardım istedi
1876 okunma

Beren Çalışkan kimdir, olay ne? El hareketi ile yardım istedi

Twitter kullanıcıları Beren Çalışkan'ın kurtarılması için bir oldu. 17 yaşında babası tarafından alıkoyulan Çalışkan, gece gündüz şiddete maruz kalıyor. Çektiği video ile şiddet gördüğünü gösteren el işareti yapan Beren, kurtarılmak için bekliyor.

ABONE OL
Ağustos 13, 2022 22:28
Beren Çalışkan kimdir, olay ne? El hareketi ile yardım istedi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Twitter gündemi Beren’in el hareketiyle istediği yardımı konuşuyor. 17 yaşındaki Beren Çalışkan 1 aydır Bulgaristan’ın Perperek köyünde anneannesinin evinde kaldığını söyledi. Babasından şiddet gördüğünü açıklayan Beren, evde zorla tutulduğunu telefonu dahi olmadığını belirtti. Bulgaristan’dan gitmek isteyen Beren, Türk halkından yardım istedi.

 

 

 

 

BABASI TEHDİT EDİYOR

Babasının tehdidine maruz kalarak video çeken Beren, ilk önce kadınların kullandığı ‘şiddet görüyorum‘ işaretini yapmaya çalışıyor. Vatandaşlar bu hareketle Beren Çalışkan’ın sesini duyurmaya çalışıyor. Fakat baba sosyal medyada olan biteni gördüğü için kızına tekrar video çektiriyor. Bu kez videoda küçük kız ‘Ben iyiyim. Yanlış anlaşılmış’ demek zorunda kalıyor.

 

 

 

 

 

 

 

BEREN KURTARILMALI

Beren, el hareketiyle yardım istemesi sonrası vatandaşlar Beren Çalışkan’ın kurtarılması için kolluk kuvvetlerine çağrıda bulunuyor.

Haftalardır babasından şiddet gören Beren’in yüzü kan dolu fotoğrafı Twitter’de yayınlanıyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.