DOLAR 32,6036 0.27%
EURO 34,8037 0.38%
ALTIN 2.408,82-0,98
BITCOIN 21559240,12%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ Çekimleri Başladı, Setten Olay Görüntüler! Şok Olacaksınız
490 okunma

‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ Çekimleri Başladı, Setten Olay Görüntüler! Şok Olacaksınız

ATV’de ekranlara gelecek olan 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin, başrollerini Oktay Kaynarca , Ebru Özkan, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı , ve Hakan Karahan'ın paylaştığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı.

ABONE OL
Temmuz 1, 2022 13:16
‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ Çekimleri Başladı, Setten Olay Görüntüler! Şok Olacaksınız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATV’de ekranlara gelecek olan ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisinin, başrollerini Oktay Kaynarca , Ebru Özkan, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı , ve Hakan Karahan’ın paylaştığı ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı.

 

Son zamanlarda kendisinden çok kez bahsedilen ve merakla beklenen dizilerden biri olmayı başaran Ben Bu Cihana Sığmazamhakkında videolar ve görseller yayınlanmaya devam ediyor. ATV’de yayınlanacak olan dizinin yönetmen koltuğundaÇağan Irmak bulunuyor. Yeşilçam dizisinin başrollerinde ise Oktay Kaynarca , Ebru Özkan ve Ali Seçkiner Alıcıgibi yetenekli isimler var.

 

“Ben Bu Cihana Sığmazam” Dizisinden İlk Görüntüler Geldi

 

 

ATV’de ekrana getirilecek olan hem başrolü hem de yapımcısı olan Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazan merak konusu oldu. EDHO’nun ardından ekrana getirilecek olan Ben Bu Cihana Sığmazan dizisinden ilk kareler geldi.

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ani bir kararla yayından kaldırılmasının ardından Oktay Kaynarca, yapımcılığa el attı. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimlerini tamamladı ve geçtiğimiz gün sete çıktı.

 

Hayranlarının merakla beklediği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ilk kareler de geldi. Dizinin setinden gelen kareler sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte diziden kareler;

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ilk kareler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSU

Ebru Özkan (Leyla),Pelin Akil (Firuze), Işıl Yücesoy (Gülendam), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Mina Derman (Suna), Eren Vurdem (Azamet), Ali Seçkiner Alıcı (Kırban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Değer Alp (Canan), Pelin Uluksar (Süheyla), Aslı Sevi (Azade), Melisa Duru Ünal (Mercan), Ömer Kurt (Kerim), Ziya Kürküt (Bekir), Burcu Binici (Meltem), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Umut Mirza (Necip) ve Selçuk Kılıç (Birkan) eşlik edecek.

Ben Bu Cihana Sığmazam, Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam Ebru Özkan, Ebru Özkan, Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam, Oktay Kaynarca, Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam, eBen Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncuları kim, Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncu kadrosunda kimler var, Ben Bu Cihana Sığmazamnerede çekiliyor, magazin, magazin haberleri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.