DOLAR 32,5584 0.12%
EURO 34,6827 0.03%
ALTIN 2.417,10-0,63
BITCOIN 21674680,25%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Bedava UC Alma hilesi Pubg Mobile (2022), Nasıl Yapılır?
644 okunma

Bedava UC Alma hilesi Pubg Mobile (2022), Nasıl Yapılır?

ABONE OL
Temmuz 24, 2022 16:40
Bedava UC Alma hilesi Pubg Mobile (2022), Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bedava UC Alma Pubg Mobile Nasıl Yapılır? PUBG Mobile, 150 milyon doların üzerinde geliri ile dünyanın en yüksek hasılat yapan mobil oyunudur. Oyunda UC ve BP olmak üzere iki para birimi vardır. İkincisi, oyun oynayarak hızlı ve ücretsiz olarak elde edilebilirken, birincisi gerçek parayla satın alınmalıdır. Oyuncular, Google Play Kredisi kullanarak veya doğrudan banka hesaplarından ödeme yaparak UC satın alabilirler. Yukarıda belirtilen para birimleri, Elit Geçişler, giysiler, araç kaplamaları ve daha fazlasını satın almak için kullanılabilir. Bazı oyuncular paralarını aynı şekilde harcayamazlar, bu yüzden PUBG Mobile UC’yi ücretsiz edinmenin en iyi yolları burada.

 

 

Bedava UC Alma Pubg Mobile (2022)

UC kazanmak veya oyun kazanmak için hile kullanmak yasa dışıdır. Bu yüzden PUBG Mobile UC’yi ücretsiz edinmenin en iyi yasal yollarının bir listesi burada.

1- Uygulamalardan Uc Kazanma

Zupee Gold gibi Paytm’i ücretsiz olarak finanse edebilecek birçok uygulama var. Tek yapmanız gereken uygulamayı yüklemek ve basit soruları yanıtlamak ve kazandığınız para otomatik olarak o kişinin uygulama cüzdanına aktarılacaktır. PUBG Mobile’da UC için ödeme yapmak için kişinin Paytm hesabında da kullanılabilir.

2- Google Play Promosyon kodları ve Hediyeleri

Bazı web siteleri veya uygulamalar (appKarma gibi), uygulamada açıklanan görevleri tamamladıktan sonra kullanıcıları ücretsiz Google Play hediye kartlarıyla ödüllendirir. Oyuncuların kendilerini uygulamaya kaydetmeleri ve puan kazanmak için verilen herhangi bir görevi seçip tamamlamaları gerekir. Bu puanlar, gerçek para bırakmadan Google Play hediye kartları ve UC satın almak için kullanılabilir.

 

3- Bedava UC Alma Pubg Mobile için Anketlere ve Çekilişlere Katılma

 

Google Surveys Rewards (Ödüllü Anketler) gibi uygulamalar, kullanıcılara çevrimiçi anketleri tamamlamaları için ücretsiz nakit para sunar. Kullanıcıların bazı basit soruları yanıtlaması gerekir ve verilen yanıtlara göre fonlar otomatik olarak kredilendirilir. Çevrimiçi anketlerle daha iyi gelir elde etmek için dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Bir başka ipucu da soruları her zaman dikkatlice okumak ve buna göre cevap vermektir.

 

 

Yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmek için “yorumlarda sorularınızı belirtin.UC Alma Pubg MobileSorunuzu da bu şekilde yanıtlamış oluruz. bizleri sosyal medya adreslerimizden takip edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.