DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2068152-1,91%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Bayramda otobüs, Marmaray, metrobüs ücretsiz mi? Bayramda toplu taşıma bedava mı?
371 okunma

Bayramda otobüs, Marmaray, metrobüs ücretsiz mi? Bayramda toplu taşıma bedava mı?

Bayramda İstanbul, Ankara, İzmir’de toplu ulaşım fiyatsız olarak hizmet verecek. Ankara, İzmir ve İstanbul’da hizmet veren ‘Başkentray, İzban ve Marmaray’ın Kurban Bayramı ve 15 Temmuz’da fiyatsız olacağını duyurdu. İstanbul ve Ankara’da bayram mühletince otobüs, vapur, metro, Metrobüs de fiyatsız olacak.

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 22:10
Bayramda otobüs, Marmaray, metrobüs ücretsiz mi? Bayramda toplu taşıma bedava mı?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayramı İstanbul, Ankara, İzmir’de geçirecek olanlar toplu taşıma araçlarından 4 gün boyunca fiyatsız olarak yararlanabilecek. İstanbul Büyükşehir ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından otobüs, metro, metrobüs, vapurun fiyatsız olacağı açıklandı.

İSTANBUL’DA TOPLU ULAŞIM FİYATSIZ Mİ?

İETT tarafından yapılan açıklama şu formda;

Kurban Bayramı ve devam eden günlerde Metrobüs sınırı ve İETT seferleri yüklü olarak Cumartesi sefer planına nazaran yapılacak. İki yeni kurban kesim noktası için iki süreksiz sınır açılacak. Peronlarda yedek araçlar bulundurularak gerektiğinde ağırlaşan noktalara ek seferler düzenlenecek. Kurban Bayramı’nda 4 gün boyunca İstanbul’da toplu ulaşım fiyatsız yapılacak.

ANKARA’DA TOPLU ULAŞIM FİYATSIZ Mİ?

EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları (Otobüs, Metro, ANKARAY ve Teleferik) ile “Kurban Bayramı” mühletince 09-10-11-12 Temmuz 2022 tarihlerinde fiyatsız olarak hizmet verilecektir.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince alınan Karar mucibince vatandaşlarımız, dört gün süren Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 09 Temmuz 2022 Cumartesi günü sabah saat 06.00’dan, son günü olan 12 Temmuz 2022 Salı günü akşam saat 24.00’e kadar, EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden fiyatsız faydalanabileceklerdir.

 

 

MARMARAY, BAŞKENTRAY, İZBAN BAYRAMDA ÜCRETSİZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ankara, İzmir ve İstanbul’da hizmet veren raylı ulaşım sistemlerinin Kurban Bayramı’nda ve 15 Temmuz’da fiyatsız hizmet vereceğini duyurdu.

Bakanlığın toplumsal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kurban Bayramı’nda ve 15 Temmuz’da; Marmaray, Başkentray ve İzban fiyatsız hizmet verecektir” tabirlerine yer verildi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.