DOLAR 28,8926 0%
EURO 31,2661 0.02%
ALTIN 1.878,600,22
BITCOIN 12668224,67%
İstanbul
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bayramda anne babasını tekne ile gezdirmek isteyen 21 yaşındaki genç boğularak yaşamını yitirdi.
  • İyi Haber
  • Gündem
  • Bayramda anne babasını tekne ile gezdirmek isteyen 21 yaşındaki genç boğularak yaşamını yitirdi.
256 okunma

Bayramda anne babasını tekne ile gezdirmek isteyen 21 yaşındaki genç boğularak yaşamını yitirdi.

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki Dalyan Kanalı’nda anne ve babasını gezdirmek için kanalın karşısındaki teknesine yüzerek geçmeye çalışan 21 yaşındaki genç boğularak yaşamını yitirdi.

ABONE OL
Temmuz 13, 2022 00:14
Bayramda anne babasını tekne ile gezdirmek isteyen 21 yaşındaki genç boğularak yaşamını yitirdi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Ortaca İlçesi’ne bağlı turistik Dalyan Mahallesi’nde yaşayan 21 yaşındaki Behçet Eskol bugün annesi, babası ve yakınlarını teknesi ile gezdirmek istedi. Dalyan kanalında günübirlik tur işletmeciliği yapan kaptan Behçet Eskol, kanalın karşı kıyısında bulunan teknesini almak için  anne ve babasının önünde suya atlayarak 50 metre ilerideki tekneye ulaşmaya çalışırken bir anda gözden kayboldu.

Anne ve babasının haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekibi geldi. Güvenlik güçlerinin kanalda yaptığı aramada iki saat sonra Dalyan Jandarma Bot Komutanlığı’na bağlı ekipler Eskol’un cesedini sudan çıkardı.

Anne, babası ve yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken  Eskol’un cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Eskol’un ani ölümü Dalyan’da ki kaptanlar arasında şok etkisi yarattı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP