DOLAR 32,5917 0.36%
EURO 34,8511 0.32%
ALTIN 2.492,470,34
BITCOIN 21171904,60%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Barış Akarsu filmi izle ne zaman çıkacak? Barış Akarsu filmi hd izle oyuncuları kimler olacak?
2413 okunma

Barış Akarsu filmi izle ne zaman çıkacak? Barış Akarsu filmi hd izle oyuncuları kimler olacak?

ABONE OL
Haziran 5, 2022 18:51
Barış Akarsu filmi izle ne zaman çıkacak? Barış Akarsu filmi hd izle oyuncuları kimler olacak?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Barış Akarsu filmi ne zaman çıkacak? Barış Akarsu filmi oyuncuları kimler olacak?

Rock müzik piyasını sallayan ve bir döneme damga vuran adlardan olan Barış Akarsu’nun yaşamı beyaz perdeye taşınıyor. 4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazası sebebiyle genç yaşta yaşamını kaybeden başarıya ulaşmış isim, sevenlerini yasa boğmuştu. Barış Akarsu, genç yaşta yakaladığı başarısıyla bugün bile adından söz ettiriyor. Akarsu’nun yaşamının film olacağının açıklanmasının peşinden, filde genç şarkıcıyı kimin canlandıracağı ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı merak mevzusu oldu. Biroldukca şahıs filmin vizyon tarihini ve oyuncularını araştırmaya başladı. Filmde Barış Akarsu’yu canlandıracak şahıs de belli oldu.

 

 

Geçirdiği trafik kazası sonrası günlerce yoğun bakımda yaşam savaşı veren Barış Akarsu, Bodrum’da tedavi görmüş olduğu hastanede 4 Temmuz 2007 tarihinde yaşamını kaybetmişti. Rock müziğin sevilen isimlerinden olan Barış Akarsu’nun delikanlı zamanlarında olan kaybı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

 

Barış Akarsu’nun adı yaşamının beyaz perdeye taşınacağının açıklanmasıyla beraber tekrardan gündeme geldi. Filmde Akarsu’yu canlandıracak isim belli olurken, filmin vizyon zamanı ile ilgili hemen hemen bir izahat yapılmadı.28 yaşlarında hayata gözlerini yuman başarıya ulaşmış rockcı Barış Akarsu’yu filmimizde, günümüzün başarıya ulaşmış oyuncularından İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Aytaç Medya imzasıyla seyirciyle buluşacağı konuşulan film için İsmail Ege Şaşmaz hazırlıklara başladı. Barış Akarsu’ya benzeyebilmek ve rolünün hakkını verebilmek için sıkı bir kampa girmiş olduğu belirtilen Şaşmaz’ın makyaj ve müzik provaları yapıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.