DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20459596,50%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ATV’nin drama departmanında yönetim değişikliği yaşandı
133 okunma

ATV’nin drama departmanında yönetim değişikliği yaşandı

ABONE OL
Şubat 8, 2024 00:34
ATV’nin drama departmanında yönetim değişikliği yaşandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATV’de Yeni Drama Müdürü: Elçin Hanbay Kaya

ATV’nin drama departmanında önemli bir değişim gerçekleşti. 1 Şubat 2024 tarihi itibarıyla, Elçin Hanbay Kaya atv’nin yeni Drama Müdürü oldu. Kaya, Pazartesi günü “Safir”, Salı günü “Ben Bu Cihana Sığmazam”, Çarşamba günü “Kuruluş Osman”, Perşembe günü “Aldatmak”, Cuma günü “Ateş Kuşları” ve Cumartesi günü “Kardeşlerim” dizilerinin de dahil olduğu atv’nin tüm dramalarından sorumlu olacak.

Elçin Hanbay Kaya Kimdir?

Elçin Hanbay Kaya, TV ve sinema sektöründe uzun yıllara dayanan bir deneyime sahip. Kaya, atv’de dramalar birimde önemli görevler üstlenmiştir. “Hercai”, “Sen Anlat Karadeniz”, “Destan” ve “Maraşlı” gibi çok sayıda fenomen dizinin kanal proje sorumlusu olarak görev yapmıştır.

Kaya’nın Yeni Görevi Hakkında:

Elçin Hanbay Kaya, yeni göreviyle ilgili şunları söyledi:

“ATV’nin drama departmanında yeni bir sayfa açıyoruz. Hedefimiz, izleyicilerimizi ekranlara bağlayacak, onları derinden etkileyecek ve unutulmaz hikayeler anlatmak. atv’nin güçlü kadrosu ve vizyonuyla birlikte, Türk dizi sektörüne damga vuracak projelere imza atacağımıza inanıyorum.”

Elçin Hanbay Kaya’nın atanması, atv’nin drama departmanında yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumlanıyor. Kaya’nın deneyimi ve vizyonuyla atv’nin dramalarının daha da başarılı olacağına inanılıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.