Arda Güler: "Annecim seni çok seviyorum." İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,3588 0.12%
EURO 34,9828 -0.3%
ALTIN 2.324,490,23
BITCOIN 22761221,31%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Arda Güler: “Annecim seni çok seviyorum.”
706 okunma

Arda Güler: “Annecim seni çok seviyorum.”

Arda Güler: "Annecim seni çok seviyorum."

ABONE OL
Kasım 4, 2022 00:18
Arda Güler: “Annecim seni çok seviyorum.”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Arda Güler golünü attı annesine mesajını gönderdi

 

 

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler, Dinamo Kiev filelerini havalandırıp sarı-lacivertlileri 1-0 öne geçirirken, golün ardından annesine mesaj yolladı.

 

Fenerbahçe’nin Dinamo Kiev ile oynadığı maça ilk 11’de başlayan Arda Güler, 23. dakikada attığı golle sarı-lacivertlileri 1-0 öne geçirdi.

Genç yıldız, attığı golün ardından ise annesine mesaj yolladı.

Arda, gol sevinci sırasında formasının altındaki tişörtte yazan, “Annecim seni çok seviyorum” yazısını kameralara gösterdi.

 

FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇTİ!

17 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe formasıyla Avrupa kupalarının grup ve sonrası aşamalarında gol atan en genç oyuncu oldu.

Arda Güler kimdir, nereli, kaç yaşında? Arda Güler’in piyasa değeri ne kadar?

Arda Güler, gösterdiği performans dolayısıyla futbolseverlerin yakın markajında yer alıyor. Ankara’da dünyaya gelmesinin akabinde Gençlerbirliği alt yapısında forma giymeye başlamıştır. 2019 yılında Fenerbahçe kadrosuna dahil olan Arda Güler, alt yapıda gösterdiği üstün başarı ile A takıma kadar yükselmiştir. Peki, Arda Güler kimdir, nereli, kaç yaşında? Arda Güler’in piyasa değeri ne kadar? İşte, o detaylar

 

Arda Güler, Fenerbahçe forması ile gösterdiği başarılı performansın ardından araştırılan isim olmaya başladı. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen takım içerisinde olumlu bir profil çizmesi üzerine taraftarların gönlünde taht kuran Arda Güler, kariyeri ile araştırılan isim oldu. Peki, Arda Güler kimdir, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

ARDA GÜLER KİMDİR?

Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 9 yaşındayken Gençlerbirliği alt yapısında futbola başlayan Arda Güler, 14 yaşına geldiğinde Fenerbahçe tarafından keşfedilip alt yapı kadrosuna dahil edilmiştir. 2019 yılında ise Fenerbahçe U16 takımında oynamaya başlayan Arda Güler, 2021 yılında U19 takımına alındı. Tarihler Temmuz 2021’i gösterdiğinde ise Arda Güler A takımda forma beklemeye başladı.

 

Arda Güler sol ayağına hakimdir.

ARDA GÜLER PİYASA DEĞERİ NE KADAR?

Uluslararası transfer piyasalarına göre Arda Güler‘in piyasa değeri 6 Milyon Euro seviyesindedir.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.