DOLAR 32,5033 0%
EURO 34,6549 -0.13%
ALTIN 2.437,10-2,48
BITCOIN 21726003,14%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ayda Bir Kez Ücretsiz Hijyenik Ped Desteği Sağlayacak
492 okunma

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ayda Bir Kez Ücretsiz Hijyenik Ped Desteği Sağlayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kadınların hijyen ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla önemli bir adım attı. Belediye yetkilileri, kadınların ayda bir kez ücretsiz hijyenik ped alabileceklerini duyurdu.

ABONE OL
Nisan 4, 2024 17:57
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ayda Bir Kez Ücretsiz Hijyenik Ped Desteği Sağlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre, Ankara’da yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan kadınlar, her ay bir kez olmak üzere belediyenin belirlediği dağıtım noktalarından ücretsiz olarak hijyenik ped temin edebilecekler. Bu uygulamanın kadınların hijyenik ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir destek olacağı belirtiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, yapılan bu adımın kadınların sağlık ve hijyen konularında daha bilinçli olmalarına katkı sağlayacağını ve ekonomik olarak zor durumda olan kadınların bu tür ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olacaklarını ifade etti.

Kadınlar arasında memnuniyetle karşılanan bu adımın, Ankara’daki sosyal yardımlaşma ve dayanışma kültürünü daha da güçlendireceği ve kadınların yaşam kalitesini artıracağı öngörülüyor.

Ücretsiz hijyenik ped desteği uygulamasının detayları ve dağıtım noktalarıyla ilgili bilgilendirme, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.